29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Yargı 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Yargı 7. bölümde neler olacak?

Yargı 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisinin son bölümünde Ilgaz, Ceylin'e yardım etmek için onunla evlenmişti. Yargı dizisinin 7. bölüm fragmanında Çınar'ı köşeye kıstıran Zafer silahını doğrultur. Çınar kendisini kurtarmaya çalışırken silah bir anda patlar. Çınar ölecek mi? Yargı 7. bölümde neler olacak? İşte Yargı 7. bölümden ilk fragman.

25 Ekim 2021 Pazartesi 11:41 - Güncelleme:
Yargı 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Yargı 7. bölümde neler olacak?

Kanal D'nin, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği dizisi Yargı'nın 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Ilgaz ve Ceylin'in Pars'ın sorgusundan kurtulmak için yıldırım nikahıyla evlenmesi damga vurmuştu. Yargı 7. bölüm fragmanında ise Zafer, kızının intikamını almak için Çınar'ı vurmaya gidiyor. Zafer ve Çınar boğuşurken silah patlıyor. Peki Yargı 7. bölümde neler olacak? İşte Yargı 7. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar

YARGI 7. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Yargı 7. bölüm fragmanında Zafer'in Çınar'ı öldürmek için gittiği yerde silah patlar... İşte Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı dizisinin 7. yeni bölüm fragmanı...

Yargı 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ceylin ve Engin karşı karşıya...

ÇINAR NAMLUNUN UCUNDA

Zafer, kızının intikamını almak için Çınar'ı vurmaya gidiyor!

ÇINAR ÖLECEK Mİ?

Ilgaz ve Ceylin'in sürpriz evliliği herkes üzerinde şok etkisi yaratmıştır. Özellikle Pars çılgına döner. Beklenmedik bu evlilik dengeleri şimdiden değiştirmiştir. Diğer taraftan Zafer kızının katili olduğunu düşündüğü Çınar'dan intikam almak için yemin etmiştir. Çınar'ı köşeye kıstıran Zafer silahını doğrultur. Çınar kendisini kurtarmaya çalışırken silah bir anda patlar. Çınar ölecek mi?

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'i buluşturan ve sürükleyici hikayesiyle ses getiren 'Yargı'nın yeni tanıtımında Ilgaz ile Ceylin'in nikah masasına oturduğu anlar gözler önüne seriliyor. Pars, bu sürpriz evlilikle deliye dönerken Neva ise yıkılıyor. Gül, katilin serbest kalmasının ona verdiği acıyı Engin'le paylaşırken Engin ne diyeceğini şaşırarak kendini zor tutuyor. Çınar ile Zafer'in boğuştuğu anlarda duyulan silah sesi sonucu kurşunun kime isabet ettiği ise merak konusu haline geliyor.

YARGI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kardeşini öldüren kişinin en yakını bildiği Engin çıkması Ceylin'i tarifsiz bir acıya boğar. İçinde yükselen öfke dayanılmazdır, Ceylin, Engin'i öldürmeye kararlıdır.

Ilgaz ise, sezgilerinde haklı çıksa da Ceylin'in yıkılmışlığına dayanamaz ve bir karar verir. Hem Ceylin'i sakinleştirmek hem de, Engin'in katil olduğunu ispatlayabilmeleri için sert de olsa onu durdurmanın kendince bir yolunu bulur.

Pars, Ceylin'e olan hislerini bile bir kenara koyarak onu usulsüz delil topladığı için suçlayıp meslekten menettirmeye kararlıdır. Üstelik Ilgaz'dan da, buna tanık olduğu için ifadesini alacağı bellidir. Ceylin, Ilgaz'la karşı karşıya gelir. Ilgaz'ın kendisi için yalan ifade vermesi gerekmektedir ve bu Ilgaz için imkansızdır.

ILGAZ VE CEYLİN EVLENDİ!

Ceylin ve Ilgaz, bir yandan Engin'i mahkum edecek delillerin peşinde koşarken, bir yandan Pars'ın kendilerini soktuğu zorlu durumdan kurtulmanın yollarını ararlar. Ilgaz, Ceylin için kendi kurallarından vazgeçip ifade vermemek adına Ceylin ile evlenir.

Ilgaz ve Ceylin, Pars'ın sorgusundan kurtulmak için yıldırım nikahıyla evleniyorlar!

Pars, Ceylin'i hocanın evinden çaldığı diş fırçası yüzünden sorgulamaktadır. Ceylin, her zamanki gibi yaptıklarını reddeder. Pars, bunun üzerine dürüstlüğüne güvendiği Ilgaz'ı da sorgulamak ister. Ceylin, Ilgaz'a konu ile ilgili olarak ilk kez yalan söylemesini ister. Ilgaz bunu reddeder; çünkü, bir planı vardır. Pars'ın odasında Ceylin çantasından çıkardığı evlilik cüzdanını Pars'ın önüne koyar. Evli oldukları için Ilgaz'ın ifade vermesi yasaktır.

ÇINAR'I AKLAYAN DELİL BULUNDU!

Yargı'nın son Bölümünde Çınar'ın verdiği ifade kendisini özgürlüğe uçurdu!

Yekta oğlunun suçunu temizlemek için çabalarken Zafer, Çınar'ın serbest bırakılmasıyla yıkılır ve yeni bir dönemecin eşiğine gelir. Artık kendi hayatından vazgeçecek kadar intikam hırsıyla doludur. Aldığı karar iki ailenin kaderini sonsuza dek değiştirecektir.

Yekta, arkadaşı Serdar'ı ayarlayarak suçu Çınar'ın üzerine atmaya çalıştı. Ceylin, Serdar'ın tanık ifadesini öğrendikten sonra Ilgaz ile birlikte hastaneye gider. Çınar'a, Serdar'ın anlattıklarını aktarır. Çınar artık saklayacak bir şeyi kalmadığını görünce ifade vermeyi kabul eder. Verdiği bir ayrıntı onun serbest kalmasını sağlar.

Yargı 6. Bölüm full izle!

ZAFER, SİLAHLA ÇINAR'IN KARŞISINA DİKİLİYOR!

Kanal D'nin, Ay Yapım imzalı dizisi 'Yargı'nın merakla beklenen yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Tanıtımda Ilgaz ile Ceylin'in evlenmesi herkesi şaşırtırken Çınar ile Zafer arasındaki boğuşmada kurşunun kime isabet ettiği yeni bölüme dair heyecanı arttırdı.

Zafer, Yekta'nın ofisindedir. Bu sırada içeri Engin girer ve Çınar'ın serbest bırakıldığını söyler. Zafer, duydukları karşısında şok olur. Ailesine durumu anlattıktan sonra Çınar'ı öldürmek için karar verir. Arkadaşı Serdar'ı kullanarak Çınar'ı evden uzakta bir parka getirmeyi başarır. Çınar, Serdar'ı beklerken karşısında eli silahlı Zafer'i bulur. Zafer'in Çınar'ı öldürüp öldürmeyeceği de Yargı 7. bölümde ortaya çıkacak.

Yargı dizisinin yeni bölümü 31 Ekim 2021 tarihinde Kanal D'de ekrana gelecek.

Sema Ergenekon'un kaleminin Ali Bilgin'in rejisiyle buluştuğu 'Yargı'nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat, Ece Yüksel, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Nilgün Türksever, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş yer alıyor.