29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

2023 MSÜ sınav sonuçları açıklandı! ÖSYM MSÜ sınav sonuçları sorgulama ekranı

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2023 MSÜ) sonuçları ÖSYM tarafından erişime açıldı. Kara, Deniz, Hava Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokullarında askeri eğitim almak için sınava katılan adaylar MSÜ sınav sonuçlarını; T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden görüntüleyebilecekler. İşte MSÜ sınav sonuçları sorgulama ekranı

27 Nisan 2023 Perşembe 10:57 - Güncelleme:
2023 MSÜ sınav sonuçları açıklandı! ÖSYM MSÜ sınav sonuçları sorgulama ekranı

MSÜ sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. ÖSYM tarafından 2 Nisan'da uygulanan MSÜ sınavının sonuçları ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden erişime açıldı. Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınav sonuç tarihi, ÖSYM 2023 sınav takvimiyle birlikte duyuruldu. Peki MSÜ sınav sonuçları nasıl öğrenilir? İşte ÖSYM MSÜ sınav sonuçları sorgulama ekranı

MSÜ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

2023 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (MSÜ) Sonuçları açıklandı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM tarafından düzenlenen Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı 02.04.2023 tarihinde tamamlandı.

77 ilde ve 98 sınav merkezinde gerçekleştirilen sınavda adaylara Türkçe testinden 40, temel matematik testinden 40, sosyal bilimler testinden 20 ve fen bilimleri testinden 20 olmak üzere toplam 120 soru yönetildi ve 165 dakika cevaplama süresi verildi.

MSÜ sonuçları 27 Nisan 2023 tarihinde erişime açıldı. Adaylar MSÜ sınav sonuçlarını, T.C. kimlik mumaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet sitesi üzerinden ve ÖSYM mobil uygulamasından sorgulayabilecek.

ÖSYM MSÜ SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

Adaylara ayrıca sonuç belgesi gönderilmeyecek. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

MSÜ TABAN PUANLARI 2023 AÇIKLANDI MI?

Milli Savunma Üniversitesi, 2023 yılı taban ve taban puanları o yıl yapılan yerleştirme işlemlerinin ardından belli oluyor. Öğrenciler tercih dönemlerinde bir önceki yılın alım puanlarını dikkate alarak tercihlerini şekillendiriyor. 2023 MSÜ taban puanları listesi yayınlandığında haberimiz güncellenecektir.

MSÜ baraj puanı kaç? MSÜ taban puanları 2023

2023 MSÜ sınavına toplam kaç kişi girdi?

MSÜ kaç net kaç puan? MSÜ sınavından kaç puan almak gerekir? MSÜ puan hesaplama 2023