25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

BİM'de bu hafta neler var? BİM 5 Şubat 2021 aktüel ürünler kataloğu!

BİM'in bu hafta Cuma günü için hazırlanan fırsat kataloğundaki ürünler belli oldu. Her hafta raflarını yenileyen BİM aktüel ürünler kataloğunda bu hafta yine birçok üründe sürpriz indirimler var. Bu Cuma satışa sunulacak olan BİM aktüel ürünler arasında; elektrikli ev aletlerinde elektronik ürünlere, oyuncaktan züccaciyeye, tekstilden mobilyaya bir çok ürün yer alıyor. Peki BİM'de bu hafta başka neler var? İşte BİM 5 Şubat 2021 aktüel ürünler kataloğu.

1 Şubat 2021 Pazartesi 10:55 - Güncelleme:
BİM'de bu hafta neler var? BİM 5 Şubat 2021 aktüel ürünler kataloğu!

BİM'in bu haftaki aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. BİM'in Cuma günü satışa sunulan aktüel ürünler kataloğunda birbirinden uygun fırsat ürünleri yer alıyor. BİM aktüel kataloğunda bu hafta elektroniklerde ve tekstil ürünlerindeki fırsatlar göze çarpıyor. BİM'de bu hafta; Arnica Cyclone Elektrikli Süpürge, Selfie Işığı ve Telefon Tutucu Tripod, Nostaljjik Radyo, Gaming Klavye ve Kütahya Porselen 68 Parça Çift Dekorlu Kare Yemek Takımı dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor. İşte haftanın aktüel kataloğu.

BİM 5 ŞUBAT 2021 AKTÜEL ÜRÜNLER

BİM aktüel ürünlerde bu hafta; Arnica Cyclone Elektrikli Süpürge, Selfie Işığı ve Telefon Tutucu Tripod, Sunset Nostaljjik Radyo & Işıldak, Polosmart Versus Gaming Klavye, HP H2800 Stereo Kulaklık, Mıknatıslı Şarj ve Data Kablosu, Mikrofonlu Kablolu Kulaklık, ONYO FM Transmitter & 2 Usb Girişli Şarj, Masaüstü Mutfak ve Tamir Seti, Lisanslı Müzik Seti, Kadın - Erkek Mıknatıslı Kol Saati, Citywood Ahşap Bloklar, Kütahya Porselen 68 Parça Çift Dekorlu Kare Yemek Takımı, Heifer Işıklı Cam Su Isıtıcı, Lüks Post Halı 60x90 cm, Soley Lüks Emboss Battaniye, Casilda Home Çift Kişilik Kapitoneli Yatak Örtüsü, Soley Mermer Desenli Banyo paspası kaçırılmaz fırsatla geliyor.

BİM aktüel ürünlerde bu hafta yine çok avantajlı ürünler var. BİM aktüel indirim kataloğunda bu hafta gıdadan teknolojiye, mutfak araç gereçlerinden zücaciyeye varıncaya kadar birçok üründe fırsat indirimi raflardaki yerini alacak.

A101'de bu hafta indirimde neler var? A101 4 Şubat 2021 aktüel ürünler kataloğu

ŞOK 3 Şubat 2021 aktüel ürünler satışta! ŞOK'ta bu hafta neler var?