5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Hiç kimse verilen sürede resimde gizlenmiş fareyi bulamadı! 7 saniyede fareyi bulan rekor kırıyor!

Kedilerden oluşan optik illüzyon fotoğrafında 7 saniye içerisinde fareyi bulan kişilerin üstün zeka testini başarıyla geçtiği ortaya çıktı. Dünya çapında konuşulan optik illüzyon testi çok basit görünse de, hiç kimse verilen sürede resimde gizlenmiş fareyi bulamıyor. 20 kişiye uygulanan testte bir kişi bile resimde gizli fareyi 7 saniyeden önce göremedi. İşte IQ'nuzu test etmeniz için eğlenceli bir oyun.

8 Kasım 2022 Salı 15:25 - Güncelleme:
Hiç kimse verilen sürede resimde gizlenmiş fareyi bulamadı! 7 saniyede fareyi bulan rekor kırıyor!

Kedilerin arasına gizlenen fareyi bulmak neredeyse imkansız. Bu zorlu zeka oyununda 7 saniye içinde fareyi fark ederseniz rekor sahibi olabilirsiniz. Bu optik illüzyon testinde kedilerin arasına gizlenmiş hamster cinsi bir fare var. Uzmanlar, bu optik illüzyon testini belirtilen süreden önce çözebilenlerin daha zeki olduğunu iddia etti. Bakalım bu zeka oyununda fareyi 7 saniyeden önce bulabilecek misiniz?

7 SANİYEDEN ÖNCE FAREYİ BULUN!

Bu zeka testinde resimde gizlenmiş fareyi 7 saniyede bulmanız isteniyor. Söz konusu görseldeki kedilerin benzer ve çok sayıda olması cevaba ulaşmanızı zorlaştırıyor.

Resim dikkatinizi dağıtacak birçok kediden oluştuğu için fareyi bulmak zor görünebilir. Ancak kedilerin gözlerini ve kulaklarını dikkatlice incelerseniz, diğerlerinden farklı olanı bulabilirsiniz. . Hemen şimdi aşağıdaki görseli dikkatle inceleyip fareyi bulmaya çalışın.

Testi çözmeye çalışanlar kedileri dikkatle incelerken, farenin kusursuz bir şekilde aralarına karıştığını fark edebilirler.

Ve fareyi 7 saniye gibi bir sürede tespit etmek zor olduğu için yakından bakmanız gerekecek.

Resimde çok sayıda kedi bulunuyor ancak dikkatle bakıldığında fareyi bulmak oldukça mümkün. Tabi bunu 7 saniyede yapabilmek oldukça zor. Bu kısa sürede yılanın nerede olduğunu göremediniz mi? İşte size bir ipucu: İpucu: Farelerin kulakları, gözleri, ağzı ve bıyıkları dahil olmak üzere yüz kısımlarına bakın.

İŞTE CEVAP

Yakından bakarsanız, farenin kulakları, gözleri ve hatta yüz şeklinin bile kedilerden farklı olduğunu fark edebilirsiniz.

Normal bir insan beyni, sadece şeylere veya görüntülere farklı açılardan bakarak farklı algılar oluşturabilir.

Fareyi 7 saniye içinde bulanlar kendilerine rekortmen diyebilir.

Kişilik testi ortaya çıkarıyor! Resimdeki 12 hayvanı görebilen herkesten daha zeki

Sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor! Deniz altındaki gizli hazineyi 9 saniyede bulabilir misin?

Sadece bir kişi tespit edebildi! Resimdeki kayıp cüzdanı 12 saniye içinde bulabilir misin?

Star Gazetesi