2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Bolu'da 4.5 büyüklüğünde deprem: Vatandaş sokağa döküldü

Bolu'da, saat 17.07'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntıyı hisseden bazı vatandaşlar, korkuyla dışarıya çıktı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamış ve an itibari ile herhangi bir olumsuz durum bildirmemişlerdir.' dedi.

AA14 Ekim 2023 Cumartesi 17:19 - Güncelleme:
Bolu'da 4.5 büyüklüğünde deprem: Vatandaş sokağa döküldü

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Bolu merkezdeki depremin derinliği 7,28 kilometre olarak ölçüldü.

Bolu Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, an itibarıyla iletilen olumsuz bir durum bulunmadığı belirtilerek, "Gelişmeler takip edilmektedir. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun." ifadesine yer verildi.

2 ARTÇI DAHA MEYDANA GELDİ

Depremin ardından 1,6 ile 0,8 büyüklüğünde 2 artçı deprem daha meydana geldi.

VATANDAŞ SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Saat 17.07'de 4.5 büyüklüğünde meydana gelen depremi hisseden bazı vatandaşlar, korkuyla dışarıya çıktı. İzzet Baysal Caddesi'nde sokağa çıkan vatandaşlar 4.5 büyüklüğündeki deprem anında panik yaşadı.

DEPREM ANI KAMERADA

Vatandaşların sokağa çıkma anı Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir simitçi dükkanının güvenlik kamerasına yansıdı.

BAKAN YERLİKAYA: SAHA TARAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Bolu'da 4.5 büyüklüğünde meydana gelen depremde, başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamış ve an itibari ile herhangi bir olumsuz durum bildirmemişlerdir. Gelişmeleri takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." dedi.

  • büyük deprem
  • Bolu
  • AFAD verileri
  • bolu deprem