25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Sayıştay personel alımı 2021 başvuru tarihleri: Sayıştay personel alımı başvuruları ne zaman?

Sayıştay personel alımı 2021 için ilan yayımladı. Bu ilan sonrası başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar, Sayıştay personel alımı başvuruları ne zaman? sorusuna yanıt arıyor. Sayıştay'dan yapılan açıklamaya 18 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alımlar KPSS puanları ve sözlü sınavla yapılacak. Sayıştay personel alımı 2021 başvuru tarihleri ve alım yapılacak kadrolar haberimizde yer alıyor. İşte Sayıştay personel alımı 2021 hakkında ayrıntılı bilgi.

25 Ocak 2021 Pazartesi 13:27 - Güncelleme:
Sayıştay personel alımı 2021 başvuru tarihleri: Sayıştay personel alımı başvuruları ne zaman?

Sayıştay Başkanlığı kendi hizmet birimlerinde istihdam etmek üzere farklı kadrolarda çok sayıda en az lise mezunu personel alımı yapılacağını duyurdu. Resmi Gazete'de Sayıştay Başkanlığının yayımladığı ilanda kadrolar açıklandı. Sayıştay personel alımı 2021 başvuru tarihleri ve detaylar hakkında ayrıntılı bilgi de resmi sitesinde yayınlandı. Peki Sayıştay personel alımları hangi kadrolardan olacak Sayıştay personel alımı başvuruları ne zaman? Sİşte Sayıştay personel alımı 2021 başvuru tarihleri ve diğer detaylar

Çalışma Bakanlığı resmi sitesi üzerinden yayınlanan ilanda Sayıştay Başkanlığı kendi bünyesinde istihdam etmek üzere altı (6) Lisans, beş (5) Önlisans büro personeli, bir (1) öğretmen, bir (1) çocuk gelişimcisi, üç (3) elektrik teknisyeni, iki (2) elektrik, elektronik teknisyeni olmak üzere toplamda on sekiz (18) personel alımı yapılacağını duyurdu.

SAYIŞTAY PERSONEL ALIMI KADROLARI

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Sayıştay Başkanlığının hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere, sözlü sınavla 11 büro personeli, 1 okul öncesi öğretmeni, 1 çocuk gelişimcisi, 5 teknisyen alımı yapılacak. Personel alımına ilişkin detaylı açıklama ve başvuru formu "www.sayistay.gov.tr" adresinde yayımlandı. Peki Sayıştay personel alımı 2021 başvuru tarihleri ne zaman?

İçişleri Bakanlığı 1772 personel alacak! İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

SAYIŞTAY PERSONEL ALIMI 2021 NE ZAMAN?

Sayıştay personel alımı için 20 Ocak'ta başlayan başvurular 3 Şubat 2021 mesai bitimine kadar yapılabilecek. Buna göre, başvurular, Sayıştay Başkanlığının "İnönü Bulvarı (Eskişehir Yolu) 06520 No:45 Balgat/Çankaya/Ankara" adresine şahsen veya son başvuru tarihinde kuruma ulaşacak şekilde posta ile yapılabilecek.

Sözlü sınav tarihi ve saati ile sınava katılacak aday listesi kurumun internet sitesinden ilan edilecek. Söz konusu ilan, sözlü sınav tarihinden en az 7 gün önce yapılacak.

SAYIŞTAY PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Sayıştay Başkanlığı personel alımı için aşağıda yer alan başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru belgelerini eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulduktan sonra, dilekçe ekinde belgelerle birlikte başvuruların; 20.01.2021 tarihinden 03.02.2021 tarihi mesai saati bitimine kadar “T.C. Sayıştay Başkanlığı, İnönü Bulvarı (Eskişehir Yolu) 06520 No:45 Balgat/Çankaya/Ankara” adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Başkanlığımıza ulaşacak şekilde posta ile yapılması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler ve diğer sebeplerle bu tarihten sonra başvuranlar ile eksik belge ibraz edenlerin ve usulüne uygun başvuruda bulunmayanların başvuruları kabul edilmeyecektir. Sayıştay Başkanlığı personel alımı başvuru şartları, başvuru için gerekli belgelere Sayıştay'ın sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

SAYIŞTAY PERSONEL ALIMI DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Jandarma uzman erbaş alımı 2021 başvuru formu