3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

11 Eylül reyting sonuçları açıklandı! MasterChef, Safir, Ömer reyting sıralaması

11 Eylül 2023 Pazartesi reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam televizyonlarda; 3 Kağıtçılar, Bambaşka Biri, Güldür Güldür Show, Ömer, MasterChef Türkiye All Star, Buz Yolu ve Safir ekrana geldi. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanıyor. Peki Pazartesi akşamı en çok ne izlendi? İşte 11 Eylül reyting sonuçları

12 Eylül 2023 Salı 09:32 - Güncelleme:
11 Eylül reyting sonuçları açıklandı! MasterChef, Safir, Ömer reyting sıralaması

11 Eylül reyting sonuçları; Pazartesi akşamı ekrana gelen dizi, film ve programların izlenme oranlarına göre sıralandı. Pazartesi akşamı Kanal D'de Kanal D'de 3 Kağıtçılar adlı yapım ekranlara olurken TV8'de MasterChef Türkiye, FOX TV'de Bambaşka Biri, Show TV'de Güldür Güldür Show, ATV'de Safir, TRT 1'de Buz Yolu, Star TV'de ise Ömer dizisi yeni sezondan ilk bölümüyle ekrana geldi. Peki dün akşam en çok ne izlendi? İşte 11 Eylül 2023 reyting sonuçları

11 EYLÜL 2023 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

11 Eylül tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de birinci sırada Masterchef Türkiye All Star, ikinci sırada Atv'de yayınlanan Safir, üçüncü sırada ise Müge Anlı İle Tatlı Sert programı yer aldı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

AB'de ilk sırada Masterchef Türkiye All Star, ikinci sırada Ömer dizisi, üçüncü sırada ise FOX TV'de yayınlanan Bambaşka Biri aldı.

AB İLK 10 PROGRAM

20+ABC1 grubunda ise ilk sırada Masterchef Türkiye All Star, ikinci sırada Bambaşka Biri, üçüncü sırada ise Ömer dizisi yer aldı.

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

11 Eylül reyting sonuçları açıklanır açıklanmaz haberimizde yer alacaktır.

Ömer 23. Bölüm fragmanı | Ben Boşanmak İstiyorum!

Dilek Taşı 2. bölüm fragmanı | Mustafa, Cemre'ye kavuşabilecek mi?