29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

13 Ağustos reyting sonuçları açıklandı! Masterchef, Yaz Şarkısı, Vermem Seni Ellere reytingleri

13 Ağustos reyting sonuçları belli oldu. Pazar akşamı Kanal D'de Jurassic World, Star TV'de Nalan, Fox TV'de Yaz Şarkısı, Show Tv'de Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, TV 8'de MasterChef Türkiye All Star, TRT1'de Umudunu Kaybetme ve ATV'de Vermem Seni Ellere dizisi final bölümüyle ekrana geldi. Peki dün akşam en çok ne izlendi? İşte 13 Ağustos 2023 reyting sonuçları

14 Ağustos 2023 Pazartesi 09:44 - Güncelleme:
13 Ağustos reyting sonuçları açıklandı! Masterchef, Yaz Şarkısı, Vermem Seni Ellere reytingleri

13 Ağustos 2023 Pazar reyting sonuçları açoklandı. Dün akşam televizyonlarda; Jurassic World, Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, Yaz Şarkısı, Nalan, MasterChef Türkiye All Star, Umudunu Kaybetme ve Vermem Seni Ellere (final bölümü) ekrana geldi. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanıyor. Peki Pazar akşamı en çok ne izlendi? İşte 13 Ağustos reyting sonuçları

13 AĞUSTOS 2023 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

13 Ağustos tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1. sırada TV8'de izleyici ile buluşan "MasterChef Türkiye All Star", 2. sırada Kanal D'de ekranlara gelen yabancı sinema filmi Jurassic World, 3. sırada ise FOX Ana Haber Hafta Sonu yer aldı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

AB'de 1. sırada "MasterChef Türkiye All Star", 2. sırada FOX Ana Haber Hafta Sonu, 3. sırada ise "MasterChef Türkiye All Star Özet" yer aldı.

AB İLK 10 PROGRAM

20+ABC1'de ise ilk sırada Masterchef, ikinci sırada FOX Ana Haber Hafta Sonu, üçüncü sırada ise Kanal D'de yayınlanan Jurassic World yabancı sinema filmi yer aldı.

20+ABC1 İLK10 PROGRAM

Yaz Şarkısı 6. bölüm izle tek parça!

Vermem Seni Ellere final bölümü izle (9. bölüm)