5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

19 Ocak reyting sonuçları açıklandı! Camdaki Kız, Ömer, Al Sancak reyting sıralaması

19 Ocak reyting sonuçları TİAK tarafından açıklandı. Perşembe akşamı Kanal D'de Camdaki Kız, ATV'de Aldatmak, TV8'de Tuzak, Show TV'de Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizilerin yeni bölümleri ekrana geldi. Aynı zamanda TRT1'de Alsancak isimli yeni dizi ilk defa seyirci karşına çıktı. Fox TV'de Taçsız Prenses, Star TV'de ise Ömer isimli dizilerin tekrar bölümleri yayınlandı. Peki en çok ne izlendi? İşte 19 Ocak 2023 reyting sonuçları

20 Ocak 2023 Cuma 09:47 - Güncelleme:
19 Ocak reyting sonuçları açıklandı! Camdaki Kız, Ömer, Al Sancak reyting sıralaması

19 Ocak 2023 Perşembe reyting sonuçları belli oldu. Dün akşam televizyonlarda; Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Camdaki Kız, Aldatmak, Ömer, Al Sancak, Tuzak ve Taçsız Prenses dizisi ekrana geldi. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanıyor. Peki Perşembe akşamı en çok ne izlendi? İşte Perşembe dizilerinin reyting listesi

19 OCAK 2023 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

19 Ocak tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1. sırada Atv'de izleyiciyle buluşan "Müge Anlı Tatlı Sert", 2. sırada TRT1'de ekrana gelen yeni dizisi "Al Sancak", 3. sırada Atv'de yayınlanan "Esra Erol'da" yer aldı.

AB'de ise 1.sırada TRT1'in yeni dizisi "Al Sancak", 2.sırada yine Kanal D'de yayınlanan "Camdaki Kız", 3.sırada "Müge Anlı İle Tatlı Sert" yer aldı.

20+ABC1 izleyici grubunda ise birinci sırada "Camdaki Kız", ikinci sırada "Al Sancak", üçüncü sırada "Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber"yer aldı.

TOTAL

1 - Camdaki Kız

2 - Esra Erol'da

3 - Müge Anlı İle Tatlı Sert

AB

1 - Camdaki Kız

2 - Aldatmak

3 - Müge Anlı İle Tatlı Sert

ABC

1 - Camdaki Kız

2 - Müge Anlı ile Tatlı Sert

3 - Aldatmak

REYTİNG NEDİR?

Televizyon yayıncılığın vazgeçilmez bir unsuru olan reyting dilimize İngilizceden geçmiş bir sözcüktür. Kelime anlamı olarak reyting yani rating; derece, derecelendirme veya puanlama gibi anlamlara gelmektedir.

Ülkemizde daha çok televizyonla ilişkilendirilen reyting; izleniş durumu, izlence anlamlarına da gelmektedir. Yani ülkemizde reyting deyince ilk akla gelen konu televizyon reytingidir. Bizdeki manasıyla reytingin bir diğer tanımı; "herhangi bir televizyon kanalının izlenme oranının tamamı" şeklindedir. Z kanalında yayınlanan A programının izlenme payının yüzdesi o programın ve kanalın reytingini belirler.

Camdaki Kızı 65. bölüm full izle!

Diriliş Ertuğrul'u geride bırakacak! Tarihe ışık tutacak dizi 'Bir Fetih Ülküsü Kızılelma' geliyor