29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

3 Kasım reyting sonuçları açıklandı! Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Darmaduman ve Duy Beni reyting listesi

3 Kasım reyting sonuçları TİAK tarafından açıklandı. Perşembe akşamı ATV'de Aldatmak, Fox TV'de Darmaduman, TV8'de MasterChef Türkiye, Kanal D'de Camdaki Kız, TRT 1'de Balkan Ninnisi, Star Tv'de Duy Beni ve Show TV'de Gelsin Hayat Bildiği Gibi reytinglerde kıyasıya mücadele etti. Peki Perşembe reyting tablosu nasıl şekillendi? İşte 3 Kasım 2022 Perşembe reyting sonuçları

4 Kasım 2022 Cuma 09:56 - Güncelleme:
3 Kasım reyting sonuçları açıklandı! Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Darmaduman ve Duy Beni reyting listesi

3 Kasım 2022 Perşembe günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam televizyonlarda; Camdaki Kız ve MasterChef de yeni bölümüyle ekrana geldi. Ayrıca Duy Beni, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Aldatmak, Balkan Ninnisi, Darmaduman ve MasterChef Türkiye izleyiciyle buluştu. Peki 3 Kasım reyting sonuçlarına göre en çok ne izlendi? İşte Perşembe dizilerinin reyting listesi

3 KASIM 2022 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

3 Kasım tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada Atv'de izleyiciyle buluşan "Esra Erol'da", 2. sırada Atv'de ekrana gelen "Aldatmak", 3.sırada Kanal D'de yayınlanan "Camdaki Kız" yer aldı.

AB'de ise 1.sırada "Camdaki Kız", 2.sırada "Aldatmak", 3.sırada "Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber" yer aldı.

ABC'de ise 1.sırada "Camdaki Kız", 2.sırada "Gelsin Hayat Bildiği Gibi", 3.sırada "Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber" yer aldı.

REYTİNG NEDİR?

Televizyon yayıncılığın vazgeçilmez bir unsuru olan reyting dilimize İngilizceden geçmiş bir sözcüktür. Kelime anlamı olarak reyting yani rating; derece, derecelendirme veya puanlama gibi anlamlara gelmektedir.

Ülkemizde daha çok televizyonla ilişkilendirilen reyting; izleniş durumu, izlence anlamlarına da gelmektedir. Yani ülkemizde reyting deyince ilk akla gelen konu televizyon reytingidir. Bizdeki manasıyla reytingin bir diğer tanımı; "herhangi bir televizyon kanalının izlenme oranının tamamı" şeklindedir. Z kanalında yayınlanan A programının izlenme payının yüzdesi o programın ve kanalın reytingini belirler.

Duy Beni 18. Bölüm izle tek parça!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 16. bölüm full izle!