24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

8 Aralık 2020 Salı reyting sıralamasında en çok hangi kanal izlendi? Reyting sonuçları açıklandı!

8 Aralık 2020 reyting sonuçları belli oldu. Salı günü TRT 1'de Masumlar Apartmanı, ATV'de EDHO, Fox Tv'de Baraj, Kanal D'de Hekimoğlu, Star Tv'de Berlin Kaplanı filmi ve Tv 8'de MasterChef ekrana geldi. Bu dizi ve programların arasından hangilerinin daha fazla izlendiği reyting sonuçları neticesinde belli oldu. Reytinglerde Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Peki, Salı günü reyting sonuçlarına göre hangi kanal ve program birinci oldu? İşte 8 Aralık 2020 reyting sonuçları

9 Aralık 2020 Çarşamba 09:34 - Güncelleme:
8 Aralık 2020 Salı reyting sıralamasında en çok hangi kanal izlendi? Reyting sonuçları açıklandı!

Reyting sonuçlarına göre dün en çok izlenen televizyon programı belli oldu. 8 Aralık 2020 reyting sonuçları açıklandı. Salı akşamı reyting sonuçları ile Masumlar Apartmanı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Baraj, Hekimoğlu, Berlin Kaplanı filmi ve MasterChef programlarından hangisinin daha çok izlendiği belli oldu. Reytinglerde Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Peki hangi diziler yükseldi, hangileri düştü? İşte 8 Aralık 2020 Salı Reyting sonuçları

8 Aralık 2020 akşamı yayınlanan programların reyting sonuçları açıklanıyor. Salı günü reyting sıralamasında Masumlar Apartmanı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO), Baraj, Hekimoğlu, Berlin Kaplanı filmi ve MasterChef Türkiye gibi yapımlar seyirci karşısına çıktı. Reyting sonuçlarına göre en çok izlenen program belli oldu.

8 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

8 Aralık 2020 Salı günü yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam yayınlanan yapımlar arasında TRT 1'de Masumlar Apartmanı, ATV'de EDHO, Fox Tv'de Baraj, Kanal D'de Hekimoğlu, Star Tv'de Berlin Kaplanı filmi ve Tv 8'de MasterChef yer aldı.

Total'de 1.sırada TRT1’de yayınlanan “Masumlar Apartmanı”, 2. sırada ATV’de ekrana gelen “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, 3.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Masumlar Apartmanı”, 2.sırada “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, 3.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” yer aldı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 MASUMLAR APARTMANI TRT 1

2 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV

3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX

4 ESRA EROL'DA ATV

5 BARAJ FOX

6 MASUMLAR APARTMANI (OZET) TRT 1

7 HAVA DURUMU ATV

8 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

9 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV

10 MASTERCHEF TURKIYE TV8

Masumlar Apartmanı 13. bölüm izle!

EDHO Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 175. bölüm izle!