5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

8 Aralık 2022 Perşembe reyting sonuçları açıklandı! Masterchef, Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi reytingleri

8 Aralık reyting sonuçları TİAK tarafından açıklandı. Perşembe akşamı Kanal D'de Camdaki Kız, ATV'de Aldatmak, TRT1'de Balkan Ninnisi, Show TV'de ise Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizilerin yeni bölümleri seyirci karşısına çıktı. TV8'de MasterChef Türkiye heyecanı devam ederken, Fox TV'de Yerli Sinema Kayhan ekrana geldi. Peki en çok ne izlendi? İşte 8 Aralık 2022 reyting sonuçları

9 Aralık 2022 Cuma 09:39 - Güncelleme:
8 Aralık 2022 Perşembe reyting sonuçları açıklandı! Masterchef, Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi reytingleri

8 Aralık 2022 Perşembe reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam televizyonlarda; Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Camdaki Kız, Aldatmak, Balkan Ninnisi, Kayhan ve MasterChef Türkiye programı ekrana geldi. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanıyor. Peki Perşembe akşamı en çok ne izlendi? İşte Perşembe dizilerinin reyting listesi

8 ARALIK 2022 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

8 Aralık tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de birinci sırada Esra Erol'da, ikinci sırada Aldatmak, üçüncü sırada Camdaki Kız yer aldı.

AB'de ise birinci sırada Camdaki Kız, ikinci sırada Aldatmak, üçüncü sırada Esra Erol'da yer aldı.

20+ABC1 grubunda da birinci sırada Camdaki Kız, ikinci sırada Aldatmak, üçüncü sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

AB İLK 10 PROGRAM

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

REYTİNG NEDİR?

Televizyon yayıncılığın vazgeçilmez bir unsuru olan reyting dilimize İngilizceden geçmiş bir sözcüktür. Kelime anlamı olarak reyting yani rating; derece, derecelendirme veya puanlama gibi anlamlara gelmektedir.

Ülkemizde daha çok televizyonla ilişkilendirilen reyting; izleniş durumu, izlence anlamlarına da gelmektedir. Yani ülkemizde reyting deyince ilk akla gelen konu televizyon reytingidir. Bizdeki manasıyla reytingin bir diğer tanımı; "herhangi bir televizyon kanalının izlenme oranının tamamı" şeklindedir. Z kanalında yayınlanan A programının izlenme payının yüzdesi o programın ve kanalın reytingini belirler.

Camdaki Kızı dizi 60. bölüm full izle!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 21. son bölüm full izle!