2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Acun Ilıcalı'dan herkesi şaşırtacak transfer! Süper Lig'in yıldızı...

Acun Ilıcalı'nın 'Türkiye'de forma giyen ve herkesin çok şaşıracağı bir futbolcuyu Hull City'ye transfer edeceğim' diyerek ipucu verdiği ismin kim olduğu ortaya çıktı. Antalyaspor forması giyen Doğukan Sinik'in Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'ye transferi 'çok güçlü bir olasılık' olarak görülüyor.

Star Gazetesi5 Temmuz 2022 Salı 17:24 - Güncelleme:
Acun Ilıcalı'dan herkesi şaşırtacak transfer! Süper Lig'in yıldızı...

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship (2. Lig) takımı Hull City, Türkiye'den transfer yapmaya devam ediyor. Fenerbahçe'den Allahyar Sayyadmanesh ve Ozan Tufan'ı kadrosuna katan İngiliz kulübü şimdi de Antalyaspor'un gözde oyuncusu Doğukan Sinik'e kanca attı.

Fenerbahçe'de iki sürpriz ayrılık

DOĞUKAN SİNİK'İN HULL CİTY'YE TRANSFERİ GÜÇLÜ BİR OLASILIK

İngiliz basınında çıkan habere göre; güvenilir bir Hull City kaynağı Türk kanat oyuncusu Doğukan Sinik'in transferini "güçlü bir olasılık" olarak görüyor.

ACUN ILICALI İPUCUNU VERMİŞTİ

Acun Ilıcalı da dün yaptığı açıklamada, "Yakında Türk futbolundan çok sevdiğim bir oyuncuyu Hull City'e götürüyorum. Ozan Tufan sonrası herkesin çok şaşıracağı bir isim olacak." ifadelerini kullanmıştı.

Okay Yokuşlu Beşiktaş'la anlaştı mı? Menajeri açıkladı...

31 MAÇTA 3 GOL, 7 ASİST

23 yaşındaki sol kanat oyuncusu geçtiğimiz sezon Antalyaspor formasıyla gösterdiği başarılı performansla A Milli Takım'a kadar yükselmişti. Kırmızı beyazlı takımla 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Doğukan, geçen sezon Antalyaspor formasıyla 31 Süper Lig maçına çıkmış ve 3 gol atarken, 7 kez de asist yapmıştı.

RIDVAN YILMAZ, HULL CITY'NİN GÜNDEMİNDE DEĞİL

Bu arada Hull City'nin Beşiktaş'ın sol beki Rıdvan Yılmaz'a da ilgili gösterdiği iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımına gitmesi beklenen Rıdvan'ın transferi, Beşiktaş ile Alman kulübü arasında yaşanan pürüzler nedeniyle henüz resmiyete dökülebilmiş değil.

Star Gazetesi