19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Acun Ilıcalı'dan Mesut Özil açıklaması ve Ryan Babel itirafı

Acun Ilıcalı, Mesut Özil'in Hull City'ye transfer olacağı iddialarının doğru olmadığını açıklarken, ocak ayında Ryan Babel'in transferinin son anda yattığını da itiraf etti.

11 Nisan 2022 Pazartesi 14:41 - Güncelleme:
Acun Ilıcalı'dan Mesut Özil açıklaması ve Ryan Babel itirafı

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Mesut Özil ve Ryan Babel transferiyle ilgili ilk kez net bir şekilde açıklama yaptı.

"MESUT ÖZİL HULL CİTY'YE GELMEYECEK"

İngiliz basınından Mesut Özil ile ilgili gelen soruya Acun Ilıcalı, "Mesut, Hull'a gelmeyecek. Türkiye'de çok mutlu. Çok yakın arkadaşımdır. Türkiye'de çok mutlu olduğu için ona 'İngiltere'ye yeniden gelir misin?' diye soramam." cevabını verdi.

Valerien Ismael'den yönetime rapor! İşte gitmesini istediği futbolcular

"MESUT FENERBAHÇE İLE OLAN PROBLEMLERİNİ ÇÖZECEKTİR"

Acun Ilıcalı, "Mesut Özil, daha yeni İngiltere'den Türkiye'ye geçti ve Türkiye'de ailesiyle birlikte güzel bir hayat kurdu. Fenerbahçe ile olan problemlerini de kısa süre içerisinde çözeceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe idmanında sürpriz isim! 18'lik yetenek...

"RYAN BABEL'İ İSTEDİK AMA TORRENT BIRAKMADI"

Ryan Babel ile ilgili iddialar üzerine konuşan Hull City'nin sahibi ve başkanı, "Ryan Babel ile kış transfer döneminde görüştük. Onu Hull'a getirme şansımız vardı. Fatih Terim benim yakın dostumdur. Fatih Terim'den Babel'in transferi için izin istemiştim. Ancak Galatasaray'da teknik direktör değişti ve yeni hoca Babel'in kalmasını istedi. Biz de bu kararına saygı duyduk. Bu nedenle Galatasaray'da kaldı." dedi.

Galatasaray'da tarihi operasyon! 8 futbolcuyla yollar ayrılıyor

"KIŞ TRANSFER DÖNEMİNDE 1-2 BÜYÜK TRANSFERİ BİTİREMEDİK"

Hull City'nin sahibi olan ünlü televizyoncu, "Kış transfer döneminde bitiremediğimiz 1 ya da 2 büyük transferimiz daha vardı. Zaman dolduğu için transferleri bitiremedik. Ancak yaz transfer döneminde çok büyük alternatiflerimiz var." ifadeleriyle konuşmasını noktaladı.