25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Beşiktaş teklifini yükseltti! Cyle Larin'in yerine geliyor

Cyle Larin ile yollarını ayıran Beşiktaş, bu futbolcunun yerini Sporting Lizbon'un hücum oyuncusu Jovane Cabral ile doldurmak istiyor. Cabral için daha önce 3 milyon avro bonservis öneren siyah beyazlılar teklifini yükselte kararı aldı.

Takvim3 Temmuz 2022 Pazar 10:22 - Güncelleme:
Beşiktaş teklifini yükseltti! Cyle Larin'in yerine geliyor

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluk parolasıyla mücadele edecek Beşiktaş'ta gözler Jovane Cabral'a çevrildi. Siyah-beyazlıların gündemindeki Cabral ile ilgili önümüzdeki hafta son derece kritik olacak.

Porto'dan izin çıktı Ezeli rakiplerin transfer savaşı

CABRAL TRANSFERİ KARARA BAĞLANACAK

24 yaşındaki futbolcunun Sporting Lizbon ile sözleşmesi gelecek sezon sona erecek. Valerien Ismael'in kadroda görmek istediği futbolcu için Beşiktaş önümüzdeki hafta yeni teklifle Portekiz ekibinin kapısını çalacak. Transfer önümüzdeki hafta karara bağlanacak.

Trezeguet transfer için İstanbul'a geldi

BİRÇOK MEVKİDE OYNAYABİLİYOR

Takvim'in haberine göre; 2018 yılından beri Portekiz ekibinin formasını giyen Cabral için Beşiktaş, 3 milyon avro olan teklifi yükselme kararı aldı. Sol kanatta forma giyen Cabral, sağ kanat ve forvet pozisyonunda görev yapabiliyor.

Başpehlivan hakem tribününü bastı Kırkpınar'da ortalık karıştı!

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Cabral geçen sezon yarım sezonluğuna İtalya'nın iddialı takımlarından Lazio'ya kiralanmıştı. Geçen sezon 21 karşılaşmada forma giyen genç yetenek 4 gol atarken 1 asist yaptı.

Fenerbahçe'nin gündemindeydi İşte Belotti'nin yeni takımı

GELECEĞİ HAKKINDA CABRAL NE DEDİ?

Cabral, "Sporting ile sözleşmem devam ediyor. Kulüp ne yapmak istiyorsa, ben saygı duymaya hazırım. Kafamın içinde iyi bir profesyonel futbolcu olma düşüncesi var. Önemli olan şey, her sezon kendini geliştirmek." ifadelerini kullandı.