1 Mayıs 2024 Çarşamba / 23 Sevval 1445

Bir ayrılık daha! Ersin Destanoğlu'na 6 milyon avroluk teklif

Rıdvan Yılmaz'ı Eintracht Frankfurt'a satmaya hazırlanan Beşiktaş, Ersin Destanoğlu'yla da yollarını ayırabilir. Siyah beyazlı yönetim, Salzburg'un Ersin Destanoğlu için yaptığı 6 milyon avroluk teklifi az buldu ancak pazarlıkların sürmesi bekleniyor.

12 Haziran 2022 Pazar 15:08 - Güncelleme:
Bir ayrılık daha! Ersin Destanoğlu'na 6 milyon avroluk teklif

Beşiktaş'ta forma giyen kaleci Ersin Destanoğlu, Avrupa'dan birçok kulübün transfer listesinde yer alıyor. 21 yaşındaki kaleci ile ilgili olarak son gündeme gelen kulüp, Avusturya'dan Red Bull Salzburg oldu.

İşte Beşiktaş'ın kazanacağı para Rıdvan Yılmaz'da işlem tamam!

SALZBURG, ERSİN İÇİN TEKLİF YAPTI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; özellikle Fransız kulüplerinin yakından izlediği Ersin Destanoğlu için Salzburg ekibi 6 milyon avroluk teklif yaptı.

Cyle Larin'in görüştüğü takım ortaya çıktı

BEŞİKTAŞ'IN BEKLENTİSİ DAHA YÜKSEK

Red Bull Salzburg, birinci kalecisi Philipp Köhn için Premier Lig'den gelen resmi teklif sonrası alternatifini Ersin olarak belirledi. Fakat; Beşiktaş yönetimi ise Ersin'den daha yüksek bir bonservis bedeli bekliyor.

Valerien Ismael'den yönetime rapor! İşte gitmesini istediği futbolcular

1 YIL DAHA KONTRATI VAR

Siyah-beyazlıların altyapısından yetişen Ersin, son 3 sezondur A Takım kadrosunda yer alıyor. 21 yaşındaki file bekçisi, geride kalan 3 sezonda 86 maçta forma giydi. Ersin Destanoğlu'nun kontratının bitmesine ise 1 yıl daha bulunuyor.