29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Cyle Larin'in özürüne Valerien Ismael'den beklenmedik tepki!

Trabzonspor - Beşiktaş maçında Siopis'e tokat attığı için kırmızı kart gören Cyle Larin, soyunma odasında arkadaşlarından özür diledi. Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael ise Larin'in özrü sonrası Kanadalı futbolcuya beklenmedik bir çıkışta bulundu.

6 Nisan 2022 Çarşamba 09:55 - Güncelleme:
Cyle Larin'in özürüne Valerien Ismael'den beklenmedik tepki!

Kanada Milli Takımı'ndan moralli dönen Cyle Larin, Trabzonspor maçında ise olay yaratmıştı. Karşılaşmaya sonradan dahil olup bir pozisyon sırasında kendisini formasından sert şekilde çeken Siopis'e tokat atan Cyle Larin, kırmızı kart görmüştü. Takım arkadaşları ve teknik ekibin bu hareketinden dolayı tepki gösterdiği tecrübeli futbolcunun, maç sonunda özür dilediği bildirildi.

Süper Lig maçında ortalık karıştı!

CYLE LARIN: "BİR AN KENDİMİ KAYBETTİM"

Larin'in, soyunma odasında, "Bir an kendimi kaybettim. Ne yaptığımı sonradan fark ettim. Çok üzgünüm ve kendime yakıştıramadım. Özür dilerim" dediği kaydedildi.

Fenerbahçe idmanında sürpriz isim! 18'lik yetenek...

VALERIEN ISMAEL: "SIOPIS'TEN ÖZÜR DİLE"

Larin'in özründen sonra devreye giren Valerien Ismael'in, "Önce bu kabul edemeyeceğim davranışı bulunduğun oyuncudan özür dile. Beşiktaş, özel kulüp. Herkese centilmenliği ile örnek olmalı. Burada olan herkesin bu duygu içinde olmasını istiyorum. Şartlar ne olursa olsun herkes profesyonel davranmalı. Aksi durumda sahaya çıkacak kimse kalmaz!" şeklinde sert çıkıp yol gösterdiği belirtildi.

Galatasaray'da tarihi operasyon! 8 futbolcuyla yollar ayrılıyor

KIRMIZI KARTIN CEZASI 50 BİN AVRO

Öte yandan Kanadalı futbolcunun 10 dakikada oyun dışı kalması sonrasında yönetimin Larin'e 50 bin avro para cezası vermesi bekleniyor.