6 Mayıs 2024 Pazartesi / 28 Sevval 1445

Devlerin Yusuf Demir savaşı! Galatasaray'ın kapısında sıraya girdiler

Yusuf Demir Galatasaray'da forma şansı bulamasa da hem Alman hem de İngiliz devlerini peşine taktı. Manchester United, Liverpool, Borussia Dortmund ve Bayer Leverkusen'in Yusuf Demir'i kadrosuna katmak için sıraya girdiği iddia edildi. İşte detaylar...

Star Gazetesi8 Kasım 2022 Salı 09:32 - Güncelleme:
Devlerin Yusuf Demir savaşı! Galatasaray'ın kapısında sıraya girdiler

Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz 6 milyon avro bonservis bedeli ödeyerek Rapid Wien'den transfer ettiği Yusuf Demir ile Manchester United ve Liverpool'un ilgilendiği iddia edildi.

YUSUF DEMİR'E YABANCI STATÜSÜ VE SAKATLIK ENGELİ

19 yaşındaki futbolcu, sarı kırmızılı takımın kadrosuna katıldığından beri gerek sakatlıklar gerekse de yabancı statüsünde olduğu için "8 yabancı" kuralına takıldığından ilk 11'e girmekte zorlanıyor.

İNGİLİZ VE ALMAN DEVLERİ YUSUF DEMİR'İN PEŞİNDE

Galatasaray'da 2 lig, 1 kupa maçına çıkan ve ilk 11'de henüz forma şansı bulamayan Yusuf Demir için şimdiden transfer söylentileri çıkmaya başladı. Alman basınında çıkan habere göre; Manchester United ve Liverpool Yusuf'u transfer listesine ekledi. İki İngiliz takımının yanı sıra Borussia Dortmund ve Bayer Leverkusen'in de genç kanat oyuncusuyla ilgilendikleri söyleniyor.

İsviçre'de Trabzonspor korkusu! "En nahoş rakip..."

BORUSSIA DORTMUND DAHA ÖNCE DE İSTEMİŞTİ

19 yaşındaki oyuncu, 2021 yazında Borussia Dortmund tarafından transfer edilmek istenmişti ancak Rapid Wien, Yusuf Demir'i Barcelona'ya kiralık olarak göndermişti. Yusuf Katalan takımında 9 maça çıktı.

GALATASARAY'IN SATIŞ İÇİN TAVRI BELİRSİZ

Yusuf Demir'in Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor ve sarı kırmızılı kulübün, genç oyuncuyu transfer döneminde satıp satmayacağı henüz net değil.

Star Gazetesi