23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Domagoj Vida'nın alternatifi belli oldu! Valerien Ismael ona hayran

Domagoj Vida ile yollarını ayıran Beşiktaş, Hırvat futbolcunun boşluğunu Romain Saiss ile dolduracak. Wolverhampton'dan ayrılan Romain Saiss'i teknik direktör Valerien Ismael'in mutlaka kadrosunda görmek istediği öğrenildi.

Star Gazetesi1 Haziran 2022 Çarşamba 16:03 - Güncelleme:
Domagoj Vida'nın alternatifi belli oldu! Valerien Ismael ona hayran

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Wolverhampton ile sözleşmesi sona eren ve İngiliz kulübüne veda eden Romain Saiss'i kadrosuna katmak istiyor. Domagoj Vida ile sözleşme yenileyemeyen siyah beyazlılar, Faslı futbolcuyu Vida'nın yerine transfer etmek amacında.

Beşiktaş kongresinde kavga! Tokatlar, küfürler havada uçuştu

ROMAİN SAİSS, AL AHLİ'Yİ REDDETTİ

6 yıl Wolverhampton forması giydikten sonra bonservisini eline alan Saiss'e Suudi Arabistan'ın Al Ahli kulübünün transfer teklifinde bulunduğu ancak 32 yaşındaki stoperin Avrupa'da kalmak istediği öğrenildi.

Valerien Ismael'den yönetime rapor! İşte gitmesini istediği futbolcular

VALERİEN ISMAEL, SAİSS'E HAYRAN

Fransız basınında çıkan haberlere göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, siyah beyazlı yönetimden Romain Saiss'in mutlaka alınmasını talep etti. Beşiktaş'ın Saiss'in maaş taleplerini karşılayıp karşılayamayacağı ise henüz belli değil.

Fenerbahçe idmanında sürpriz isim! 18'lik yetenek...

31 MAÇTA 2 GOL

Fransa'da Clermont, Le Havre ve Angers'te forma giyen tecrübeli oyuncu, 2016 yılında Wolverhampton'a transfer oldu. İngiltere Premier Lig'de bu sezon 31 maçta forma giyen Saiss, 2 gol attı.

Star Gazetesi