17 Mayıs 2024 Cuma / 10 Zilkade 1445

Galatasaray'ı böyle yıkacak! Şenol Güneş'in derbi planı...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray ile oynayacakları derbi maçın taktiğini belirledi.

Fotomaç5 Kasım 2022 Cumartesi 09:01 - Güncelleme:
Galatasaray'ı böyle yıkacak! Şenol Güneş'in derbi planı...

Şenol Güneş Ümraniyespor maçıyla Beşiktaş'taki ikinci dönemine harika bir start verdi. Güneş, Galatasaray karşısında da kazanmak için tüm planlarını yaptı. NEF Stadı'nda oynanacak derbi öncesi rakibine son derece iyi çalıştı. Usta hoca, rakibin zaaflarını da belirledi.

Resmen kabus! Ersin Destanoğlu'nun dünyası başına yıkıldı

CENK TOSUN'A BÜYÜK İŞ DÜŞECEK

Fotomaç'ın haberine göre; ilk olarak G.Saray'ın önde baskı yapıldığında hücuma çıkmakta zorlanmasına karşı şok pres uygulanacak. Özellikle Cenk Tosun'a büyük iş düşecek. Ön alan presiyle sarı-kırmızılı ekip uzun topla oynamaya zorlanacak. Şenol Güneş, böylece rakibin rahat oyun kurmasına izin vermeyecek.

GALATASARAY'I SAĞDAN VURACAK

G.Saray'ın bu sezon savunmanın solunda sıkıntılı olduğu vurgulandı. Tecrübeli hoca, hücumda da bu bölgeyi daha aktif olarak kullanacak. Güneş, özellikle Rosier'den daha fazla hücuma katılmasını istedi.

Ve Kaan Ayhan transferi tamam! Ocakta İstanbul'a iniyor

GALATASARAY'IN KİLİT İSMİ OLİVEİRA

Şenol Güneş, rakibin hücumda etkili olduğu anları da belirledi. Usta hoca, Sergio Oliveira'nın kilit isim olduğunu düşünüyor. Portekizli oyuncunun özellikle baskı altında olmadığı anlarda savunma arkasına gönderdiği etkili paslar için özel önlem alınacak. Josef'in yanı sıra Gedson da Oliveira'yı adeta gölge gibi takip edecek.