18 Mayıs 2024 Cumartesi / 11 Zilkade 1445

Trabzonspor istedi, Başakşehir alıyor! Adrian Sut...

Trabzonspor'un transfer gündemindeki Adrian Sut'un, Medipol Başakşehir ile görüşme halinde olduğu ve kulübü FCSB'yle de temasların sürdüğü ortaya çıktı.

Star Gazetesi16 Ocak 2023 Pazartesi 15:43 - Güncelleme:
Trabzonspor istedi, Başakşehir alıyor! Adrian Sut...

Transferde adı Trabzonspor ile anılan Rumen orta saha oyuncusu Adrian Sut için Medipol Başakşehir'in de devreye girdiği öğrenildi. Romanya'nın FCSB takımında forma giyen 23 yaşındaki önlibero ile ilgilenen bir diğer kulüp ise Danimarka temsilcisi Kopenhag.

Hocası her şeyi anlattı! Doğukan Sinik'in vedasının nedeni...

BAŞAHŞEHİR ADRIAN SUT'UN PEŞİNDE

Rumen basınında çıkan habere göre; Adrian Sut bu kış takım değiştirebilir. Başakşehir ve Kopenhag, Sut'u kadrosuna katabilmek için FCSB ile görüşüyor. Bu arada futbolcunun sözleşmesinde 3 milyon avroluk feshi maddesi bulunduğu öğrenildi.

Transferde geri sayım başladı Aboubakar'ın imzası an meselesi

"İKİ TAKIMLA GÖRÜŞÜYORUZ"

Adrian Sut'un menajeri Florin Vulturar da transfer görüşmelerini doğruladı ve "Şu anda Adrian için iki takımla görüşme halindeyiz. Danimarka ve Türkiye'den takımlar var ama özellikle bugünlerde müzakereler devam ettiği için daha fazla detay veremem. Önümüzdeki dönemde neyin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Hamit Altıntop-Erden Timur fotoğrafı ortalığı karıştırdı! TFF'den açıklama geldi

18 MAÇTA 2 GOL, 1 ASİST

Bu sezon FCSB ile 18 resmi maça çıkan Sut, 2 gol atarken, 1 kez de asist yaptı. 23 yaşındaki önliberonun kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Star Gazetesi