7 Mayıs 2024 Salı / 29 Sevval 1445

Beşiktaş-Lugano maçı hangi kanalda? Beşiktaş-Lugano maçı ne zaman? UEFA Avrupa Konferans Ligi BJK maçı saat kaçta?

Beşiktaş-Lugano maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 2. maçında sahasında İsviçre ekibi Lugano'yu kendi sahasında ağırlayacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun ilk maçında Club Brugge ile 1-1 berabere kalan siyah beyazlı takım, 2. maçını kazanarak gruplarda avantaj elde etmek istiyor. Peki, BJK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Avrupa Konferans Ligi Beşiktaş-Lugano maçı hangi kanalda? İşte karşılaşmanın saati ve yayıncı kuruluşu

MERVE KANTARCI ÇULHA4 Ekim 2023 Çarşamba 16:37 - Güncelleme:
Beşiktaş-Lugano maçı hangi kanalda? Beşiktaş-Lugano maçı ne zaman? UEFA Avrupa Konferans Ligi BJK maçı saat kaçta?

UEFA Konferans Ligi'nde heyecan devam ediyor. D Grubu 2. hafta maçında Beşiktaş, Lugano ile kozlarını paylaşacak. Grupta 1 puanı bulunan Beşiktaş, maçı kazanarak gruplarda avantaj elde etmek istiyor. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında, "BJK maçı saati, yayın kanalı ve muhtemel 11'leri de bulunuyor. Peki, Beşiktaş-Lugano maçı ne zaman? UEFA Avrupa Konferans Ligi Beşiktaş-Lugano maçı hangi kanalda?

BEŞİKTAŞ-LUGANO MAÇI NE ZAMAN?

Beşiktaş ile FC Lugano 23/24 UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. hafta maçı 5 Ekim Perşembe günü Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak.

BJK MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Konferans Ligi Beşiktaş-Lugano maçı saat 19.45'te başlayacak. İsrailli hakem David Fuxman'ın yöneteceği mücadele EXXEN'den canlı yayınlanacak.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun ilk haftasında konuk olduğu Belçika ekibi Club Brugge ile 1-1 berabere kaldı.

Konferans Ligi'nde oynadığı ilk maçta Club Brugge ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, Lugano karşısında kazanıp taraftarını sevindirmek istiyor.

UEFA KONFERANS LİGİ D GRUBU PUAN DURUMU

1- Beşiktaş 1

2- Club Brugge 1

3- Bodo Glimt 1

4- Lugano 1

Beşiktaş-Lugano maçının muhtemel 11'leri

Fenerbahçe Spartak Trnava maçı ne zaman, saat kaçta?

  • beşiktaş lugano maçı
  • uefa avrupa konferans ligi
  • bjk maçı
  • hangi kanalda
  • saat kaçta