5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Valerien Ismael hayran kaldı! İşte kampın iki yıldızı

Beşiktaş'ın Avusturya kampında Salih Uçan, performansıyla yıldızlaşırken, Emirhan Delibaş da göz doldurdu. Valerien Ismael iki futbolcudan da sezon içinde çok şey bekliyor.

Fanatik17 Temmuz 2022 Pazar 11:58 - Güncelleme:
Valerien Ismael hayran kaldı! İşte kampın iki yıldızı

Yeni sezon öncesinde Beşiktaş'ta ilk kamp etabı Avusturya'da tamamlandı. Burada 3 hazırlık maçı oynayan Siyah- Beyazlılar; Werder Bremen'i 2-1 yendi, ardından Viktoria Plzen ile golsüz berabere kalırken, önceki gün son hazırlık maçında Mainz 05'i 1-0 mağlup etti. Geride kalan süreçte de ilginç detaylar ortaya çıktı.

Valerien Ismael ideal 11'ini belirledi! İşte 2022 model Kartal

VALERİEN ISMAEL, SALİH UÇAN'A ÇOK GÜVENİYOR

Geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalan ve devre arasında Başakşehir'e kiralanan Salih Uçan, performansı ile göz doldurdu. Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, 28 yaşındaki futbolcu hakkında, "Kesinlikle orta sahada elimizi güçlendirecek bir isim. Ona çok güveniyorum" dedi.

Menajeri İstanbul'a geldi Joao Pedro'nun maliyeti belli oldu

EMİRHAN DELİBAŞ'A ÖVGÜ

Ismael, 19 yaşındaki sağ kanat Emirhan Delibaş için de, "Altyapıda böyle kaliteli oyuncuların olması çok iyi. Ondan bu sene çok faydalanacağız" yorumunda bulundu.

1 yıllığına kiralanacak Galatasaray golcüsünü buldu!

JACKSON MULEKA WOUT WEGHORST VE CENK TOSUN'DAN ÖNDE

Ayrıca forvet hattında da kıyasıya bir rekabet yaşandı. Özellikle Jackson Muleka, yapılan birçok testte Wout Weghorst ve Cenk Tosun'un önünde gözüktü.

Fenerbahçe Steven Caulker'dan kurtuluyor! Yeni takımı...

ROSİER'İN ALTERNATİFİ KENAN KARAMAN

Öte yandan Ismael, farklı tercihlerde de bulundu. 3'lü savunmayı tercih eden Fransız teknik adam, savunmanın sağında Kenan Karaman'ı denedi. Başarılı hocanın hedefi, bu bölgede Valentin Rosier'e bir alternatif yaratmak.