7 Mayıs 2024 Salı / 29 Sevval 1445

Valerien Ismael kararını verdi! ''5'ini de gönderin''

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, takımdan gönderilecek oyuncular konusunda kararını verdi. Valerien Ismael'in yönetime 5 futbolcuyu gelecek sezon kadroda görmek istemediğine dair bir rapor verdiği belirtildi.

Türkiye Gazetesi21 Nisan 2022 Perşembe 11:15 - Güncelleme:
Valerien Ismael kararını verdi! ''5'ini de gönderin''

Beşiktaş'ta sözleşmesi bitecek olan oyuncuların fazlalığı sebebiyle gelecek sezonun kadrosunun yapılanması için Valerien Ismael'in raporu bekleniyordu. Yeni transferlerin bir an önce gerçekleşmesi ve sezon öncesi kampına yetişmesi için gidecekleri belirlemek isteyen yönetim ilk raporu aldı.

Mert Hakan Yandaş İngiltere'de gündem oldu! 'Kendine biraz saygın olsun'

5 FUTBOLCUYU İSTEMİYOR

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Fransız teknik adam öncelikle beş oyuncunun biletini kesin olarak kesti. Barcelona'dan kiralanan Miralem Pjanic ile yıllık 2,7 milyon avro ücrette direten Cyle Larin'in istenmeyenler listesinde yer alması dikkat çekti. Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre ve Mehmet Topal da kesin olarak gelecek sezon için düşünülmüyor.

İsmail Kartal gönderilecek isimleri tek tek açıkladı! 12 futbolcu yolcu

VIDA, CAN VE GÜVEN İÇİN BEKLEMEDE

Valerien Ismael üç isim için ise biraz daha beklenmesi gerektiğini söyledi. Domagoj Vida, Güven Yalçın ve Can Bozdoğan'ı beğenen 46 yaşındaki çalıştırıcı, kesin kararını sezon sona ermeden vereceğini yönetime bildirdi.

Galatasaray'da tarihi operasyon! 8 futbolcuyla yollar ayrılıyor

BATSHUAYI ÇOK ZOR

Öte yandan Batshuayi'den memnun olan Ismael'e kötü haber Ada'dan geldi. Chelsea, bonservisine sahip olduğu Belçikalı yıldızı gelecek sezon takımda tutma kararı aldı.

Fenerbahçe idmanında sürpriz isim! 18'lik yetenek...

SOL KANAT N'KOUDOU'YA EMANET

Beşiktaş'ta sol kanat bölgesi için önemli bir karar alındı. Sözleşmesi bitecek olan Larin ile son maçlarda bulduğu şansları değerlendiremeyen Teixeira gözden düştü. Valerien Ismael'in, pazartesi günü oynanacak Kasımpaşa maçında N'Koudou'yu görevlendirmeye karar verdiği öğrenildi.