25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Ve Yusuf Yazıcı'nın Rusya'daki kaderi belli oldu! Resmen açıklandı

Yusuf Yazıcı, CSKA Moskova'da müthiş bir başlangıç yaparak Rusya'da büyük beğeni topladı. Son günlerde hakkında birçok transfer söylentisi çıkan Yusuf Yazıcı'nın menajerinden açıklama geldi. İşte detaylar...

Star Gazetesi24 Mart 2022 Perşembe 17:09 - Güncelleme:
Ve Yusuf Yazıcı'nın Rusya'daki kaderi belli oldu! Resmen açıklandı

Yusuf Yazıcı, Lille'den kiralık olarak geldiği CSKA Moskova'daki kariyerine muhteşem bir başlangıç yaptı. Rusya'da gündemden düşmeyen milli futbolcunun geleceğiyle ilgili menajeri Adem Cebeci'den çarpıcı açıklamalar geldi.

Hat-trick yaptı Rusya'da Yusuf Yazıcı fırtınası

"YUSUF YAZICI'NIN YAPABİLECEKLERİNİN SINIRI YOK"

Rus basınına konuşan Cebeci, "Yusuf Yazıcı inanılmaz bir insan. Kendisini iyi hissettiğinde yapabileceklerinin sınırı yok. Birkaç gün önce verdiği bir röportajda hat-trick yaparsa mutlu olacağını söyledi ve son maçta bunu başardı. Bu başarı Yusuf için sadece bir başlangıç" ifadelerini kullandı.

YUSUF YAZICI CSKA MOSKOVA'DA KALMAK İSTİYOR

Adem Cebeci, CSKA'da kiralık olarak forma giyen Yusuf Yazıcı'nın sözleşmesi sona erdikten sonra Rus takımıyla yeniden anlaşıp anlaşmayacağıyla ilgili bir soruyu ise "Yusuf CSKA Moskova'da oynamaktan mutlu. Bu kadar güzel bir performanstan sonra Yusuf'u satın almak mümkün mü? Kesinlikle! Kendisi CSKA'nın bir parçası olmayı gerçekten seviyor" diyerek cevapladı.

Yusuf Yazıcı'dan talihsiz başlangıç! Türkiye'ye geliyor

5 MAÇTA 6 GOL, 2 ASİST

Yusuf Yazıcı ocak ayında Lille'den kiralık olarak kadrosuna dahil olduğu CSKA Moskova'da 5 resmi maça çıktı ve bu müsabakalarda 6 gol atarken, 2 de asist yaptı. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, takımının Rusya Premier Ligi'nde son oynadığı Rubin Kazan maçında hat-trick yapmıştı.

Star Gazetesi