20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Zeki Çelik'in transferi resmen açıklandı! 4 yıllık imza...

İtalya Serie A ekiplerinden Roma, Lille'de forma giyen milli futbolcu Zeki Çelik ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

DHA5 Temmuz 2022 Salı 10:55 - Güncelleme:
Zeki Çelik'in transferi resmen açıklandı! 4 yıllık imza...

Milli futbolcu Zeki Çelik, Roma'ya transfer oldu. Lille'de gösterdiği performansla uzun süredir ismi Roma ile anılan Zeki, yeni kulübüyle 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Okay Yokuşlu Beşiktaş'la anlaştı mı? Menajeri açıkladı...

İmza töreninde açıklamalarda bulunan 25 yaşındaki futbolcu, "Böylesine önemli bir kulüpte oynamak benim için bir onur. Büyük hedeflerim var. Takımın başarısına katkıda bulunmak istiyorum. Kendimi hazır ve odaklanmış hissediyorum, asla pes etmiyorum ve beni sahada her zaman mücadele ederken göreceksiniz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de iki sürpriz ayrılık

Roma Genel Menajeri Tiago Pinto da transferden dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Projemizi seçmesinde gösterdiği kararlılık bizim için çok önemliydi. Zeki henüz çok genç ama uluslararası tecrübesi çok yüksek. Zeki ile birlikte kadromuzu geliştirmiş olduk" ifadelerini kullandı.

ÇELİK'İN 19 NUMARALI FORMAYI GİYECEĞİ BELİRTİLDİ.

Kariyerinde daha önce Bursaspor, Karacabeyspor, İstanbulspor formaları giyen Çelik, son olarak 2018'den bu yana Fransa'nın LOSC Lille takımında top koşturuyordu.

Milli futbolcu, Lille formasıyla bir Fransa Ligue 1 şampiyonluğu ve bir de Fransa Süper Kupası kazanma başarısı göstermişti.

Bu arada, Roma Kulübü, Zeki Çelik'in Lille'den transfer bedeline ilişkin bir açıklama yapmazken, İtalyan spor basınında çıkan haberlerde, Fransız ekibine 7 milyon avro bonservis ödendiği öne sürüldü.

Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun milli oyuncuyu kadrosunda görmek istediği daha önce basına yansımıştı.