23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Adı Sevgi 7. bölüm izle! Adı Sevgi 7 bölüm full izle!

Adı Sevgi, 7. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Atv'de ekrana gelen Adı Sevgi dizisinin 7. bölümünde Emir saldırılardan dolayı Ekrem'i suçlarken Volkan ve Macide, Elif'in yokluğunda Zeynep'e karşı gittikçe acımasızlaşırlar. Zeynep'in uğradığı kötü muamele, herkesin hayatını tehlikeye atacak daha büyük bir savaşı başlatır. Adı Sevgi 7.bölüm izleme bağlantısına haberimizden ulaşabilirsiniz. Adı Sevgi 7.bölüm full izle!

24 Nisan 2022 Pazar 20:11 - Güncelleme:
Adı Sevgi 7. bölüm izle! Adı Sevgi 7 bölüm full izle!

Adı Sevgi 7. bölümüyle atv'de ekrana geldi. Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini ise Sadullah Celen'in yaptığı Adı Sevgi dizisinin 7. bölümüne Emir'in Volkan'a söylediği "Bir daha gelişin olmayacak!" sözü damga vurdu. Adı Sevgi 7 bölümde Emir Volkan'ı vuracak mı? Adı Sevgi 7 bölümü full izlemek isteyenler için yeni bölüm tek parça halinde haberimizde yer alıyor.

ADI SEVGI 7 BÖLÜM FULL IZLE!

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Sadullah Celen'in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura kaleme aldı. Müzikleri ise Kalan Müzik/Engin Arslan yaptı.

ADI SEVGİ 7. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Adı Sevgi dizisinin 7. bölümünde Zahit'in geçirdiği kaza ve Elif'in ortadan kaybolması; Emir'i çileden çıkarır.

Emir saldırılardan dolayı Ekrem'i suçlarken Volkan ve Macide, Elif'in yokluğunda Zeynep'e karşı gittikçe acımasızlaşırlar. Zeynep ve Elif birbirlerinden uzakta olsalar da çaresiz bir tutsaklığı paylaşırlar.

Bu arada kandırıldığını düşünen Esma, Doğukan'ı rezil etmeye kararlıdır ancak Doğukan'ın bütün okulun önündeki aşk itirafı kafasını karıştırır.

Fidan onları bir araya getirmeye çalışırken Esma ile arası açılır.

Emir'in bütün engelleri aşıp Elif'e ulaşması ikisinin de duygularını açığa çıkaran bir yakınlaşmaya neden olurken, Zeynep'in uğradığı kötü muameleyle verdiği yaşam savaşı herkesin hayatını tehlikeye atacak daha büyük bir savaşı başlatır.

24 Nisan 2022 Pazar reyting sonuçları: Adı Sevgi, Teşkilat, Yargı reyting sıralaması

Yargı 30.bölüm full izle!

Masumlar Apartmanı hayranlarına kötü haber! Masumlar Apartmanı final mi yapıyor?