19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Arka Sokaklar 567. bölüm izle!

Arka Sokaklar 567. bölümüyle Cuma akşamı Kanal D ekranlarında geldi. Arka Sokaklar son bölümde Servan'ın ölmediği bilgisi ekibi şoke ediyor. Servan, canlı bomba eylemi ile okulları hedef almıştır. Ekip, Servan'ı etkisiz hale getirebilecek mi? İşte Arka Sokaklar 567. bölüm izleme linki.

27 Kasım 2020 Cuma 23:45 - Güncelleme:
Arka Sokaklar 567. bölüm izle!

Arka Sokaklar 567. bölümüyle Cuma akşamı Kanal D'de ekranlara geldi. Uzun süredir devam eden ve sevilen polisiye dizisi Arka Sokakların yayınlanan son bölümüne Servan'ın canlı bomba halinde okula gitmesi damga vurdu. Öte yandan Engin müdür, evlenme teklifi ettiği Başakla nişanlandığı anlar izleyiciyi ekran başına kilitledi. İşte, Arka Sokaklar 567. bölüm full izleme linki ve son bölümde yaşanan gelişmeler.

Arka Sokaklar 567. bölümde Servan, canlı bomba eylemi ile okulları hedef almıştır. Canlı bomba belirledikleri okulun önüne gelir. Çocuklar okul bahçesinde her şeyden habersiz tenefüs yapmaktadırlar. İşte Arka Sokaklar 567. bölüm izleme linki ve son bölüm özeti.

ARKA SOKAKLAR 567. BÖLÜM İZLE

ARKA SOKAKLAR 567. BÖLÜM ÖZETİ

Arka Sokaklar 567. bölümde Ekip, Servan'ın şarampole yuvarlanan arabanın içinde olduğunu düşünmektedir. Adli tıptan gelen Servan'ın ölmediği haberi ile şoke oluyor!

İkinci büyük şaşkınlığı ise, bombalı bir eylem hazırlığında olduğu haberini aldıklarında yaşarlar. Tüm ekip Servan'ı bulmak için seferber olur. İhbarlarla Servan'ın olası mekanlarına operasyon düzenleyen ekibimiz adamlarından birisini yakalamayı başarır.

Servan, canlı bomba eylemi ile okulları hedef almıştır. Canlı bomba belirledikleri okulun önüne gelir. Çocuklar okul bahçesinde her şeyden habersiz tenefüs yapmaktadırlar.

Ekip, canlı bombanın kendisini patlatmasını engelleyebilecek mi? Çocuklar tehlikeli durumdan kurtulmayı başarabilecekler mi? Ekip, Servan'ı etkisiz hale getirebilecek mi?

Rıza Baba, Servan'ın evini kundaklaması ve ailesinin düştüğü tehlikeli durum sonrasında emeklilik kararı alır. Dilekçesini de işleme koyması için Engin Müdüre verir. Engin Müdür ve ekip Rıza Babayı bu kararından vazgeçirebilmek için büyü bir çaba harcar. Rıza Baba ise, kararlıdır.

Cemal, Ümit Amirinin cenazesi için Ankara'ya gittiğinde bir MİT mensubundan kendisini şoke eden bir bilgi alır.

Servan yaşıyordur ve İstanbul'da eylem hazırlığındadır. Bu haberi hemen Engin Müdüre iletir. Engin Müdür, İstanbul'a çağırdığı MİT mensubundan Servan ile ilgili yaşadığına dair kanıt vermesini ister. Adam, onlara kazadan sonra güvenlik kamerasına yakalanan Servan'ı izlettirir. Ekip bu bilgiyi Rıza Babaya ulaştırır. Rıza Baba ve ekip, bombalı eylem yapacak olan Servan'ın peşine düşer.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00'da Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR 568. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM ÖZETİ

Servan ve adamları Rıza Baba’nın evini kundaklayıp, evin etrafını sararak herkesi canlı canlı yakmaya kalkar. Engin önderliğinde tüm ekip yanan evde toplanırlar. Bir grup Servan ve adamlarıyla çatışırken, bir grupta içeridekileri yangından kurtarmaya çalışır. Ekibin kalesi olan Rıza Baba’nın evi de artık bir kül yığınıdır. Rıza’nın şu an için tek arzusu Servan’ın canlı olarak yakalanmasıdır.

Bu yangın Tunç’u çok daha fazla etkilemiştir. Evde paranoya geliştiren Tunç, Mesut’u silahla karşılar. Artık kaçarı yoktur Mesut, Tunç’u psikiyatriste götürür.

Yangın olayı ile birlikte bebek haberini alan Engin şoktadır. Başak’a da sevincini, mutluluğunu yansıtamamış olmanın üzüntüsünü yaşar. Selin ve Bahar’ın yardımıyla Başak için sürpriz bir evlilik teklifi organize eder.

Esra’nın doğum günüdür. Hüsnü’de bunu öğrenir. Planı çiçek alıp kıza götürmektir. Ama her çiçekçiye gidişinde birine yakalanır.

Sen Çal Kapımı 20. son bölüm izle!

Kuzey Yıldızı 41. bölüm full izle!

Payitaht Abdülhamid 127. bölüm izle!