5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Baraj 16. bölüm ful izle! Baraj 16. bölüm izle!

Baraj 16. bölümüyle izleyenleriyle buluştu. Salı akşamları FOX TV ekranlarında yayınlanan Baraj 16. bölümde; Tarık'ın, cinayeti Nazım'ın üzerine yıkma planı yolunda gitse de Halil'i onların öldürdüğünü bilen gizemli kişi peşini bırakmamıştır. Bu gizemli kişi ilk hamlesini yapmıştır; Tarık'ı hiç tahmin etmediği bir şey bekliyordur. Baraj 16. bölüm izleyemeyenler için son bölüm özeti ve Baraj 16. bölüm ful izleme linki haberimizde yer alıyor.

2 Aralık 2020 Çarşamba 12:49 - Güncelleme:
Baraj 16. bölüm ful izle! Baraj 16. bölüm izle!

FOX TV ekranlarında yayınlanan Baraj 16. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Baraj 16. bölümde; Nazım Nehir'e evlenme teklifi eder. Nehir ise mutluluktan havalara uçarak bu teklife evet der. Tarık ise cinayeti Nazım'ın üzerine yıkma planını sürdürmektedir. Türkan Şoray ve Tarık Akan'ın oynadığı filmin uyarlaması olan Baraj dizisi her hafta Salı akşamı FOX Tv'de yayınlanıyor. Baraj 16. bölüm izleme sayfası haberimizde yer alıyor. Baraj 16. bölüm ful izle!

BARAJ 16. BÖLÜM FUL İZLE!

BARAJ 16. BÖLÜM ÖZETİ

Tarık’ın, cinayeti Nazım’ın üzerine yıkma planı yolunda gitse de Halil’i onların öldürdüğünü bilen gizemli kişi peşini bırakmamıştır. Bu gizemli kişi ilk hamlesini yapmıştır; Tarık’ı hiç tahmin etmediği bir şey bekliyordur.

Baraj 16. bölümde; Nehir, başına gelen kötü durumdan kurtulmayı başarsa da, kendini çok kötü hissediyordur. Bu yüzden Nazım, Nermin’in söylediği yalanı öğrenir öğrenmez Nehir’i yanına çağırdığında Nehir bir saniye bile düşünmeden Nazım’ın yanına gider. Ama Tarık’ın planı yüzünden Nazım ve Nehir’in birlikte mutlu olduğu günler ne kadar sürecektir?

Baraj yeni bölümüyle Salı 20.00'de FOX'ta!

BARAJ KONUSU

"Nazım’ın (Feyyaz Duman),internette bir arkadaşlık sitesinde Nehir’le (Biran Damla Yılmaz) tanışma hikayesi konu alınıyor.

Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir’in fotoğrafını göndermesiyle değişir.

Nehir’in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir’in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı Nazım, baraj inşaatına İstanbul’un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık’ın (Burak Yörük) fotoğrafını gönderir.

Nehir’in fotoğraftaki Tarık’ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştıracaktır" 

Hekimoğlu 27. bölüm izle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO 174. bölüm full izle!

Masumlar Apartmanı 12. bölüm izle!

1 Aralık 2020 Reyting sonuçları açıklandı! Reyting sıralamasında kim birinci oldu?