28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Dilek Taşı 1. Bölüm izle! Dilek Taşı 1. bölüm full izle!

Dilek Taşı 1. Bölüm izleyicisiyle buluştu. Kanal D'nin heyecanla beklenen yeni dizisi 'Dilek Taşı' ilk bölümüyle reyting zirvesinde yer aldı. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün üstlendiği dizinin başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay ve Perihan Savaş gibi usta oyuncular yer alıyor. Dilek Taşı 1. Bölüm izleme linki ve dizi hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor.

7 Eylül 2023 Perşembe 17:57 - Güncelleme:
Dilek Taşı 1. Bölüm izle! Dilek Taşı 1. bölüm full izle!

'Dilek Taşı' dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerinde Hazal Subaşı, Salih Bademci ve Perihan Savaş'ın yer aldığı dizide 1980'li yıllarda yaşayan onurlu bir adamın eşi ve çocuğuyla birlikte ayakta kalma hikayesi seyirciye aktarılacak. Dilek Taşı 1. bölümü izleme bağlantısına haberimizden ulaşabilirsiniz. Dilek Taşı 1. Bölüm full izle!

DİLEK TAŞI 1. BÖLÜM İZLE!

Dizinin oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil, Afra Karagöz gibi birbirinden başarılı isimlerin rol aldığı dizinin yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül üstlenirken, dizinin yönetmen koltuğuna Altan Dönmez oturuyor. Etkileyici hikayesiyle yeni sezonun en iddialı işleri arasında yerini alan dizinin senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor.

DİLEK TAŞI DİZİSİ KONUSU

Mustafa, karısı Canan ve kızı Cemre'yle İstanbul'un gecekondu mahallesinde hayatını sürdürmeye çalışan otuzlu yaşlarının başında bir adamdır. Karısı Canan amansız bir hastalığın pençesindedir. İyileşmesi için acilen ameliyat olması gerekmektedir. Mustafa ise parayı nasıl bulacağını bilemiyordur. Çalıştığı fabrika lokavttan dolayı uzun süredir kapalıdır. Fakat Mustafa ameliyat için gereken parayı bir şekilde bulmak zorundadır. O güne kadar kimsenin önünde boyun eğmemiş, onuru, haysiyeti için yaşamıştır Mustafa. Fakat şimdi yardım istemekten başka çaresi yoktur. Fabrikanın sahibi Yakup Bey'i bulup aylardır ödenmeyen maaşlarını istemek için yola çıkar. Parayı alıp karısını ameliyat ettirecektir. Ancak o gün yaşananlar Mustafa'nın ve kızı Cemre'nin bütün hayatını kökünden değiştirecektir.

7 Eylül reyting sonuçları: Yeni dizi Dilek Taşı reyting zirvesinde!

Dilek Taşı nerede çekiliyor?

Dilek Taşı oyuncuları kimdir?