26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor? EDHO yeni sezon tarihi belli oldu!

Atv'nin sevilen dizisi EDHO yeni sezondan ilk fragman yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni sezonda da başarılı oyuncu kadrosu ve yeni bölümleri ile kaldığı yerden devam edecek. Diğer dizilerin başlamasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ne zaman başlayacağı takipçileri tarafından merak edildi. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor? İşte EDHO yeni sezon tarihi ile ilgili detaylar...

6 Ekim 2021 Çarşamba 11:32 - Güncelleme:
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor? EDHO yeni sezon tarihi belli oldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonu için artık nefesler tutuldu. ATV'nin her sezonu büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi EDHO'nun yeni sezon fragmanı yayınlandı. Dizinin oyuncu kadrosunda önemli değişikliklerin olacağı belirtildi. Ekibe yeni oyuncular dahil olurken, eski oyunculardan da seyirciyi üzecek ayrılıklar olacak. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor? İşte EDHO yeni sezon fragmanı ve tarihi

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon tarihi belli oldu. EDHO, merakla beklenen yeni sezonuyla 26 Ekim 2021 Salı akşamı Atv'de yayınlanacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. Bölüm Fragmanı yayınlandı! EDHO yeni sezonda neler olacak?

Başrollerinde; Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Turgay Tanülkü, Emir Benderlioğlu, Yalçın Hafızoğlu ve Engin Benli'nin yer aldığı EDHO'nun yeni sezonunda İlyas karakterini canlandıran Ozan Akbaba diziden ayrılıyor.

HÜSEYİN AVNİ DANYAL EDHO'DAN AYRILDI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Tufan'ı Hüseyin Avni Danyal, diziden ayrılarak kariyerine Yargı dizisiyle devam etmeye karar verdi.

Öte yandan Yargı dizisinde üstlendiği Metin karakteriyle farklı bir soluk kazandıran Hüseyin Avni Danyal, 7.sezonu için sayılı günler kalan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da artık olmayacağı kesinleşti.

EDHO 6. SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Yaman Korkmaz ve ailesi bu kez namlunun ucundadır. Şahin Ağa'yı Savaş'ın elinden kurtardığı için artık hedef haline gelen Hamdi Korkmaz ve ailesi bu kez büyük düşmanla yüz yüze gelir. Savaş'a karşı masayı satmayan Yaman Korkmaz ise müttefiki Hızır Çakırbeyli'nin hayatı için canını ortaya koymaya hazırdır.

Kimsesiz Doğan'ın ölümü Çakırbeyli ailesi ve dostlarında şok etkisi yaratırken Savaş ve ekibinde zafer sarhoşluğu yapar. Verdiği savaşta sona yaklaştığını bilecek kadar tecrübeli olan Hızır Çakırbeyli, kartların yeniden dağıtılması için kendi hayatını ortaya koyar.

Hızır Çakırbeyli'nin kendisini ortaya koyarak kurduğu planın kilit ismi ise yeğeni Alpaslan Çakırbeyli olur. Savaş'ın mekanına girmek için plan yapan Alpaslan Çakırbeyli amcası Hızır Çakırbeyli'nin hayatının pamuk ipliğine bağlı olduğunu bilerek elinden geleni yapar. İlyas Çakırbeyli ve Behzat Façalı ise Rıdvan'ı ortada bırakarak Savaş'ın yanına geçen Volkan ve Koray'ın peşine düşer. Behzat Façalı ve Hızır Ali Çakırbeyli ise intikamlarına bir adım daha yaklaşır.

Edho neden yok? Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz neden yayınlanmadı

EDHO Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu?