8 Mayıs 2024 Çarşamba / 1 Zilkade 1445

Funda Güray kimdir? Funda Güray Kuruluş Osman dizisine dahil oldu!

Bu sezon birçok oyuncuyu kadrosunda katan Kuruluş Osman dizisi bir yeni oyuncuyu daha kadrosuna dahil etti. Oyuncu Funda Güray Kuruluş Osman dizisine katıldı. Funda Güray daha önce Paramparça, Sahipli, Seni Kimler Aldı gibi yapımlarda rol aldı. Peki Funda Güray kimdir? Funda Güray dizide hangi rolü oynayacak? İşte Funda Güray hakkında merak edilenler.

27 Ocak 2021 Çarşamba 11:23 - Güncelleme:
Funda Güray kimdir? Funda Güray Kuruluş Osman dizisine dahil oldu!

Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'a yeni bir oyuncu dahil oldu. Çarşamba akşamları izleyiciyle buluşan Kuruluş Osman dizisine yeni katılan Funda Güray'ın biyografisi merak konusu oldu. Peki Funda Güray kimdir? İşte genç oyuncunun daha önce rol aldığı yapımlar.

Kuruluş Osman dizisi kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği Kuruluş Osman'a yeni bir oyuncu dahil oldu. Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kuruluş Osman’ın yeni oyuncusu Funda Güray oldu. Paramparça, Sahipli, Seni Kimler Aldı gibi yapımlarda rol alan Funda Güray Kuruluş Osman dizisine dahil edildi. Güray’ın dizide hangi rolü oynayacağı henüz belli olmadı.

FUNDA GÜRAY KİMDİR?

Funda Güray (d. 3 Eylül 1988 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu olan Funda Güray, daha önce Paramparça, Sahipli, Seni Kimler Aldı gibi dizilerde de rol almıştır.

Funda Güray Haliç Üniversitesi'ni bitirdikten sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Lays, Migros, Koçtaş ve Garanti Bankası gibi birçok firmanın reklam filminde oynadı. Paramparça dizisinin 45. bölümünden itibaren dahil olmuştur.

Funda Güray 45. bölümden itibaren Paramparça dizisine katılmıştı.

Daha önce Küçük Kadınlar, Bir Ömür Yetmez, Sevdaluk, Ruhumun Aynası, Şimdi Onlar Düşünsün gibi dizilerde oynadı. Funda Güray 2016 yılında yayınlanan Rengarenk dizisi oyuncuları arasında yer almıştı.

Kuruluş Osman 'Lena' karakteri kimdir? Seray Kaya kaç yaşında?

Osman Gazi kaç evlilik yaptı? İşte Osman beyin eşleri ve oğulları

Kuruluş Osman 43. bölüm izle!