19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Kuruluş Osman 43. bölüm izle!

Çarşamba akşamları Atv'de yayınlanan dizi Kuruluş Osman 43. bölümde Nikola'nın Osman Bey'e gönderdiği mektupta 'Kulucahisar'ı vermezsen Bayhoca'yı idam ederim!' sözleri damga vurdu. Osman Bey, Bayhoca'yı kurtarmak için nasıl bir plan kuracak? Kuruluş Osman 43. bölüm full izleme sayfası haberimizde yer alıyor.

27 Ocak 2021 Çarşamba 23:50 - Güncelleme:
Kuruluş Osman 43. bölüm izle!

Kuruluş Osman 43. bölümde Nikola, Osman Bey'e karşı kurduğu Haçlı ittifakının gücüyle Türkleri topraklarından atmak için çalışmaya başlar. Bayhoca'nın hayatı karşılığında ise Osman'dan Kulucahisar Kalesi'ni ister. Öte yandan Kayı bayrağının değişmesi Oba halkının tepkisine neden olur. Kayı bayrağındaki değişikliğin sebebi ne? Osman Bey Bayhoca'yı kurtarabilecek mi? İşte izleyemeyenler için Kuruluş Osman 43. bölüm izleme sayfası.

Kuruluş Osman 43.bölümde; Bala Hatun, Osman Bey'in evlilik kararının ardından acısını kalbine gömerek ona uygun bir eş bulabilmek için harekete geçer. Bala Hatun, Osman Bey'e uygun bir eş bulabilecek mi?

KURULUŞ OSMAN 43. BÖLÜM İZLE

KURULUŞ OSMAN 44. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

KURULUŞ OSMAN 43. BÖLÜMDE YAŞANAN GELİŞMELER

Kuruluş Osman 43. bölümde; Konstantinopolis'ten gönderilen destek birliklerini mağlup ederek Nikola'ya ağır bir darbe indiren Osman Bey, İnegöl Kalesi'ni ele geçirmek üzere yaptığı plan dahilinde alplerini kaleye sızmakla görevlendirir.

KAYI BAYRAĞI DEĞİŞİYOR BEYLER TEPKİ GÖSTERİYOR

Bölge tekfurlarını İnegöl'de toplayan Nikola, Osman Bey'e karşı kurduğu Haçlı ittifakının gücüyle Türkleri topraklarından atmak için çalışmaya başlar. Osman Bey'in Kayı bayrağını değiştirmesi obanın beyleri tarafından tepkiyle karşılanırken; Bayhoca'nın Nikola'ya esir düştüğünü öğrenen Lena, Osman Bey'e tepki gösterir.

OSMAN BEY'İN ZOR SEÇİMİ

Nikola'nın Bayhoca'nın hayatı karşılığında Kulucahisar Kalesi'ni istemesi ile Osman Bey'i hayati bir seçime zorlayacaktır.

HAÇLI İTTİFAKI SAHAYA SÜRÜLÜYOR

Osman Bey, Bayhoca'yı kurtarmak için nasıl bir plan kuracak? Haçlı ittifakını kuran Nikola, Osman Bey'i köşeye sıkıştırmak için ne yapacak? Kayı bayrağındaki değişikliğin sebebi ne?

Bala Hatun, Osman Bey'in evlilik kararının ardından acısını kalbine gömerek ona uygun bir eş bulabilmek için harekete geçer.

Funda Güray Kuruluş Osman dizisine dahil oldu!

Kuruluş Osman 43. bölümde; Savcı Bey, oğlunu kurtarabilecek mi? Dündar Bey'le yakınlaşan Papa'nın ajanları Süleyman ve Melik'in hamlesi ne olacak? Bala Hatun, Osman Bey'e uygun bir eş bulabilecek mi? Dündar Bey, beylik iddiasını sürdürmek için ne yapacak?

27 Ocak 2021 Çarşamba reyting sonuçları açıklandı mı?

Osman Gazi kaç evlilik yaptı? İşte Osman beyin eşleri ve oğulları

Kuruluş Osman 'Lena' karakteri kimdir? Seray Kaya kaç yaşında?