20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

İkimizin Sırrı 6. bölüm izle! İkimizin Sırrı 6. bölüm full izle Atv!

Atv ekranlarının yeni dizisi İkimizin Sırrı,6. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Yapımcılığını Üs Yapım'ın üstlendiği dizi, kocasını kaybettikten sonra 7 yaşındaki kızı Hayal ile yalnız kalan Neva ayakta kalma mücadelesini anlatıyor. İkimizin Sırrı 6. bölümde Alp'in Neva'ya söylediği 'Hala kıymetlisin Neva...' sözü izleyenleri duygulandırdı. Alp ve Neva arasında neler olacak? İkimizin Sırrı 6. bölüm full izleme Atv linki haberimizde yer alıyor.

12 Eylül 2021 Pazar 20:49 - Güncelleme:
İkimizin Sırrı 6. bölüm izle! İkimizin Sırrı 6. bölüm full izle Atv!

İkimizin Sırrı 6. bölüm izleyenleriyle buluştu. Başrollerinde Leyla Feray ve Aras Aydın'ın yer aldığı İkimizin Sırrı, 6. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. İkimizin Sırrı 6. bölümde Neva, Alp'in kendisine yemek hazırlamasından çok etkilenir. Alp'e duygularını anlatan Neva, kendisinin onun tarafından ne kadar önemsendiğini anlar. Youtube ve Atv kanallarından İkimizin Sırrı 6. bölüm izleme linki haberimizde yer alıyor. İkimizin Sırrı 6. bölüm full izle Atv!

İKİMİZİN SIRRI 6. BÖLÜM FULL İZLE ATV!

İKİMİZİN SIRRI 6. BÖLÜM İZLE YOUTUBE!

İkimizin Sırrı dizisinin oyuncu kadrosunda; Leyla Feray, Aras Aydın, Dolunay Soysert, Tülay Günal, Engin Alkan, Bestemsu Özdemir, Ceyhun Mengiroğlu, Irmak Örnek, Deniz Hamzaoğlu, Ahsen Türkyılmaz, Sacide Taşaner, Tarık Uğur Özenbaş ve Mina Koyuncular yer alıyor.

İKİMİZİN SIRRI 6. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İkimizin Sırrı 6. bölümüyle 12 Eylül 2021 Pazar akşamı Atv'de ekrana geldi.

İkimizin Sırrı 6. bölümde Alp ve Neva evlilik sırlarını zor da olsa korumayı başarır. Diğer yandan Emir ve Korhan tehlikeli bir ortaklığın tohumlarını atarlar.

Alp, annesinin bütün yaptıklarından sonra Neva'yı annesine karşı korur.

Neva mutfağın başına geçmiştir, fakat önce ekibe kendini ispat etmek zorundadır. Alp'in yaptığı büyük iş anlaşması şerefine özel bir davet düzenlenir.

Alp ve Neva bu özel gecede hiç beklemedikleri yerlerden sınanacaktır.

Kalp Yarası 11 bölüm full izle Youtube!

Yasak Elma 111. bölüm full izle FOX Tv!

Uzak Şehrin Masalı 1. bölüm full izle!