19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Kalp Yarası 22. bölüm fragmanı yayınlandı! Kalp Yarası 22. bölümde neler yaşanacak?

Kalp Yarası'nın 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Atv'nin sevilen dizisi Kalp Yarası'nın son bölümünde Ayşe, kendisini Hande'nin zehirlediğini öğrenip ona silah doğrultmuştu. Hande ile arasındaki itiş kakış sonucu silah patlamıştı. Kalp Yarası 22. bölümde silahı ateşleyen kişi ortaya çıktı. Ayşe'nin dedesi olduğunu söyleyen adam, kendi tüfeğiyle ateş açtı. Peki Kalp Yarası 22. bölümde neler yaşanacak? İşte yeni bölümde yaşanacaklar...

24 Kasım 2021 Çarşamba 11:36 - Güncelleme:
Kalp Yarası 22. bölüm fragmanı yayınlandı! Kalp Yarası 22. bölümde neler yaşanacak?

Kalp Yarası 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Kalp Yarası dizisinin son bölümünde Ayşe ve Hande'nin çekişmesi sonrası silah patlamıştı. Yeni bölümde ise kimsenin vurulmadığı fakat Hande'nin gözaltına alındığı ortaya çıkıyor. Ayşe ise İstanbul'a dönmeye karar veriyor. Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran'ın yer aldığı Kalp Yarası, yeni bölümüyle Pazartesi akşamı Atv'de olacak. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Kalp Yarası 22. bölüm fragmanı

KALP YARASI 22. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Atv'nin sevilen dizisi Kalp Yarası'nın merakla beklenen 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde kimsenin vurulmadığı ortaya çıktı. Kalp Yarası 22. bölüm fragmanında Ayşe, "Ben bu kördüğümü kesmeye karar verdim" deyip İstanbul'a dönmeye karar veriyor. Her şeyden vazgeçen Ayşe Ferit'i bırakabilecek mi?

Gözaltına alınan Hande ise "Ben buradan çıkacağım o konağa da gelin olacağım" diyor.

Kalp Yarası, Antakya'nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına, hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit ve Ayşe'nin yüreklere dokunacak aşk öyküsünü konu alıyor. Dizinin genel hikayesi sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu'nun imzasını taşıyor.

KALP YARASI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Atv ekranlarının izlenme rekorları kıran yeni dizisi Kalp Yarası 21. bölümde Ayşe yaşadığı travmanın etkisiyle zor zamanlar geçirirken karısını korumak isteyen Ferit hem Hande'yi hem de Mirza'yı takibe alır.

Ayşe başına gelen felaketin sebebini öğrendiğinde ise hesap sormak için derhal harekete geçer.

Hande'nin kurduğu tuzakla bebeğini kaybeden Ayşe'nin gözü kararmıştır. Azade'nin silahını kaptığı gibi Hande'nin yanına gider.

SİLAH, AYŞE VE HANDE ARASINDA PATLADI!

Vedia'nın teyzesi olduğunu öğrenen Yaman beklemediği bu gerçekle yüzleşmek zorunda kalır.

İhanete uğrayan Azade ise Adnan'ı yola getirmenin yolunu bulur; ancak bu oyun ikisini de beklemedikleri bir durumun ortasında bırakır.

Ferit'in hamleleriyle köşeye sıkışan Hande, intikam ateşiyle dolu Ayşe'nin elinden kurtulabilecek midir?

Yargı 11. bölümde neler olacak? Yargı 11. bölüm 2.fragmanı

Kaderimin Oyunu 1. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Kaderimin Oyunu dizisi ne zaman başlıyor?

Camdaki Kız 21. bölüm full izle YouTube!