2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Kuruluş Osman son bölüm izle! Kuruluş Osman 100. bölüm full izle!

Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman'ın 100. bölümü izleyenleri ekran başına kilitledi. Kuruluş Osman 100. son bölümde Orhan kaçırılıyor! Osman Bey, evladı Orhan 'ı kurtarabilecek mi? Orhan'ın akıbeti ne olacak? İşte Kuruluş Osman son bölüm izleme sayfası ve son bölümde yaşananlar. Kuruluş Osman 100.bölüm izle full hd tek parça!

12 Ekim 2022 Çarşamba 20:19 - Güncelleme:
Kuruluş Osman son bölüm izle! Kuruluş Osman 100. bölüm full izle!

Kuruluş Osman 100. bölüm izleyenleriyle buluştu. Atv'de ekrana gelen dizinin son bölümünde Osman Bey, yeni düşmanlarıyla ilk defa karşı karşıya gelecektir. Osman Bey ve Olof'un girişeceği bu büyük savaşın Yenişehir'e etkisi ne olacaktır? Kuruluş Osman son bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Kuruluş Osman 100.bölüm izle full hd tek parça!

KURULUŞ OSMAN 100. SON BÖLÜM İZLE!

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman 100. bölümde Osman Bey, Bilecik'i fethetmek için harekete geçiyor.

KURULUŞ OSMAN 100.BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman, Çarşamba akşamı atv ekranlarında yayınlanıyor.

KURULUŞ OSMAN 101. BÖLÜM FRAGMANI | ALAEDDIN DÜŞMANLARIN ELINDE!

4. sezonuna reyting rekorları kırarak başlayan ve izleyiciden büyük ilgi gören Kuruluş Osman, 100. bölümüyle ekrana geldi.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman dizisinin 100. bölümüne Osman beyin "Ben başlayan bir savaşa dahil olmam! Ama savaş başlatırım!" sözü damga vurdu.

KANTAKUZENOS İNTİKAM PEŞİNDE

Kantakuzenos'un Konstantinopolis'te kurduğu büyük oyun, Osman Bey yüzünden boşa düşmüştür. Ancak Kantakuzenos'un durmaya hiç niyeti yoktur. Kantakuzenos yeni oyunu için adımlarını atmaya başlar. Bu atılacak adımların ilki, Olof'un olacaktır...

OLOF, OSMAN BEY'I IÇTEN VE DIŞTAN KUŞATIYOR

Olof, kardeşi Saga'nın intikamını almak istemektedir. Kantakuzenos'un da isteğiyle adamlarıyla Yenişehir yakınlarına gelen Olof, ilk adımını atar. Amacı, Osman Bey'i hem dışarıdan hem de içeriden kuşatmak olacaktır...

Olof'un Osman Bey'i zayıflatmak için yaptığı hamle işe yarayacak mıdır?

OSMAN BEY OYUNLARI BOZMAK IÇIN HAREKETE GEÇIYOR

Kantakuzenos ve Olof'un hamleleri karşısında oyunlarını bozmak için harekete geçen Osman Bey, yeni düşmanlarıyla ilk defa karşı karşıya gelecektir. Osman Bey ve Olof'un girişeceği bu büyük savaşın Yenişehir'e etkisi ne olacaktır?

ÖKTEM BEY'IN OBASINA DÜŞEN ATEŞ

Öktem Bey'in obasına ateş düşmüştür. Obada büyük bir acı yaşanmaktadır. Bu acı herkesin tahammül sınırlarını zorlamaktadır. Öktem Bey'in Obası'na düşen ateş ve büyük acının sebebi nedir?

Bengi Hatun yaşanan bu durum karşısında ne kararlar alacaktır? Öktem Bey, Osman Bey'in lafına itimat edip bekleyecek midir, yoksa Osman Bey'i zayıflatmak isteyen Bayındır Bey'e kanıp Osman Bey'e karşı mı cephe mi alacaktır?

ORHAN'I BEKLEYEN AKIBET...

Osman Bey, oğulları arasında Orhan'a Karacahisar Kalesi'nin yönetimini bırakmasının ardından bu duruma son derece içerleyen oğlu Alaeddin babası ile bir araya gelir. Alaeddin, babasını yanlış mı anlamaktadır?

Osman Bey, Malhun Hatun ile yola çıkar... Amaçları Karacahisar'ı teftiş etmektedir. Ancak yol üstünde, Orhan'ın kaçırıldığını öğrenirler. Osman Bey, evladı Orhan 'ı cenderenin içinden çıkarabilecek midir? Orhan'ın akıbeti ne olacaktır?

KONSTANTINOPOLIS KARIŞIYOR!

Saraya yeni birisi gelir... Saraya gelen bu yeni kişi saray ve Konstantinapolis'te bütün dengeleri alt üst eder. Konur ve Turahan, köle savaşçılarla talim yaparken gelen askerlerle arena bir anda karışır. Bu gelen kişi kimdir? Amacı nedir? Konur ne yapacaktır.

12 Ekim 2022 Çarşamba reyting sonuçları açıklandı mı? Kuruluş Osman, O Kız, Bir Peri Masalı reyting sıralaması

BBCS (Ben Bu Cihana Sığmazam) 4. Bölüm izle tek parça!

Aldatmak 4. Bölüm full izle!

Camdaki Kız 53. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Nalan, Sedat'a yakalanıyor!