26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Kuruluş Osman 40. bölüm izle!

Kuruluş Osman 40. bölümde Osman Bey'in Kayı beyi olmasıyla 'Kuruluş Osman'da yeni bir dönem başlıyor. Bu bölümde; kadroya katılan üç yeni oyuncu da ilk kez seyirci karşısına çıktı. Öte yandan Targun hatun, Müslüman olmaya karar veriyor. Kuruluş Osman 40. bölüm izleyemeyenler için Kuruluş Osman son bölüm tek parça ve yeni bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

30 Aralık 2020 Çarşamba 21:00 - Güncelleme:
Kuruluş Osman 40. bölüm izle!

Kuruluş Osman 40. bölümde Osman Bey, Kayıların yeni Bey'i oluyor! Kuruluş Osman 40. bölümde; Dündar Bey, Toy'da yaşadığı hayal kırıklığının ardından yeni çareler ararken; Savcı Bey kendisini desteklediğini sandığı amcasının oyunu karşısında öfkelidir. Peki Beylik emanetlerini teslim alan Osman Bey'in ilk icraatı ne olacak? Osman Bey, Dündar Bey'in oyununu nasıl bozacak? Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte, kaçıranlar için Kuruluş Osman 40. bölüm izleme sayfası.

Kuruluş Osman 40.bölümde; Kayı Obası'nı yeni beyini seçmek üzere kurulacak toya hazırlanırken, Dündar Bey bazı beyleri altınla kandırıp tarafına çeker. Osman amcasının oyununu bozmayı başarıp Bey seçilir.Osman Bey'in, Bey olması üzerine köşeye sıkıştığını düşünen Nikola, Papa'nın ajanları ile buluştu ve bu destekle yeniden güç kazandı. İşte Kuruluş Osman 40. bölüm tek parça izleme linki.

KURULUŞ OSMAN 40. BÖLÜM İZLE

KURULUŞ OSMAN 40. BÖLÜM ÖZETİ

Kuruluş Osman 40.bölümde; Osman Bey'in Kayı beyi olmasıyla 'Kuruluş Osman'da yeni bir dönem başlıyor. Bu bölümde; kadroya katılan üç yeni oyuncu da ilk kez seyirci karşısına çıktı.

Kayı Obası'nı yeni beyini seçmek üzere kurulacak toya hazırlanırken, Dündar Bey bazı beyleri altınla kandırıp tarafına çeker. Osman amcasının oyununu bozmayı başarıp Bey seçilirken, bu gelişme uç bölgesinde büyük coşkuyla karşılanır.

Kuruluş Osman 40. bölümde; Osman Bey'in, Bey olması üzerine köşeye sıkıştığını düşünen Nikola, sürpriz bir destekle yeniden güç kazanır. Dündar Bey, Toy'da yaşadığı hayal kırıklığının ardından yeni çareler ararken; Savcı Bey kendisini desteklediğini sandığı amcasının oyunu karşısında öfkelidir.

Selcan Hatun, Osman Bey’in bey olmasının ardından bey hatunu olan Bala Hatun’a öğütler verdi.

Müslüman olmaya karar veren Targun Hatun ise Osman Bey'i elde edebilmek için yeni bir plan kurar.

Kayı beyi seçilen Osman Bey, beylik emanetlerini görkemli bir törenle teslim aldı.

Kuruluş Osman 40. bölüme; Osman Bey’in kılıç kuşanma töreninin ardından gelen zikir sahnesi damga vurdu.

Beylik emanetlerini teslim alan Osman Bey'in ilk icraatı ne olacak? Osman Bey, Dündar Bey'in oyununu nasıl bozacak?

Dündar Bey, beylik sevdasından vazgeçecek mi? Savcı Bey, yaşadığı hayal kırıklığının ardından nasıl bir hamle yapacak?

Nikola, Osman Bey'in Kayıların başına geçmesine nasıl karşılık verecek? Targun Hatun, Osman Bey'e duygularına gem vurabilecek mi?

Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman'ın haftaya Çarşamba ekrana gelecek olan 41. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı.

KURULUŞ OSMAN 41. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Targun Hatun, Bala hatunu zehirliyor!

Yönetmenlik koltuğunda Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın oturduğu, Diriliş Ertuğrul yapımı sayesinde yakından tanınarak adından söz ettiren ve Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında yer aldığı, Bozdağ Film farkıyla ekrana gelen Kuruluş Osman 41. yeni bölümüyle 6 Ocak Çarşamba günü saat 20:00'da yayınlanacak.

"Kuracağım devletin bir Cihan devleti olması, Türk Hakanlığı'nın yeniden doğması için gayret edeceğim!"

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman'ın 40. bölümü seyirciden büyük ilgi görürken, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

30 Aralık 2020 Reyting sonuçları açıklandı mı?

Masumlar Apartmanı 16. bölüm izle!

Sadakatsiz 12. bölüm izle!