16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Kuruluş Osman 41. bölüm izle!

Kuruluş Osman 41. bölümde Osman Bey, Kayıların yeni Bey'i oluyor! Kuruluş Osman 41. bölümde Osman Bey, Flatyos'un kaçışı ve Bala Hatun'un zehirlenmesiyle sarsılacaktır. Osman Bey, Flatyos'un kaçışından sorumlu tuttuğu Göktuğ'a ne ceza verecek? Öte yandan; Bala Hatun'u zehirleyen Targun Hatun kafesli çadıra kapatılır. İşte, kaçıranlar için Kuruluş Osman 41. bölüm izleme sayfası.

6 Ocak 2021 Çarşamba 20:45 - Güncelleme:
Kuruluş Osman 41. bölüm izle!

Kuruluş Osman 41. son bölümde Flatyos'un kaçışından alp başı görevini verdiği Göktuğ'u sorumlu tutan Osman Bey, Dündar Bey'in Nikola ile gizlice görüştüğünü öğrendiğinde ise çılgına döner ve amcasını cezalandırır. Osman Bey, Dündar Bey'i nasıl cezalandıracak? Amcasını yayının ipiyle boğan Osman Bey, Dündar Bey'i öldürecek mi? Kuruluş Osman 41. bölüm izleyemeyenler için Kuruluş Osman son bölüm tek parça olarak haberimizde yer alıyor.

Kuruluş Osman 41.bölümde; Osman Bey, Dündar Bey'i affedecek mi? Türk kağanlarının emanetlerini teslim alan Osman Bey'in yeni hedefi ne olacak? İşte Kuruluş Osman 41. bölüm izleyemeyenler için Kuruluş Osman son bölüm tek parça izleme linki.

KURULUŞ OSMAN 41. BÖLÜM İZLE

KURULUŞ OSMAN 41. SON BÖLÜM YOUTUBE İZLE!

KURULUŞ OSMAN 41. BÖLÜM ÖZETİ

Kuruluş Osman 41.bölümde; Kayı beyi olarak kılıç kuşanmasının ardından Türk kağanlarının emanetlerini Bamsı Bey'den teslim almak üzere yola çıkan Osman Bey; obada ve uç bölgesinde nizamını kurmak için çalışmaya başlar. Ancak Flatyos'un kaçışı ve Bala Hatun'un zehirlenmesiyle sarsılacaktır.

Flatyos'un kaçışından alp başı görevini verdiği Göktuğ'u sorumlu tutan Osman Bey, Dündar Bey'in Nikola ile gizlice görüştüğünü öğrendiğinde ise çılgına döner ve amcasını cezalandırır.

Papa'nın ajanları Bamsı Bey'i tuzağa düşürerek emanetleri ele geçirmek için hamle yaparken, Flatyos'un dönüşüyle güçlenen Nikola ise Konstantiniyye'den gönderilen yeni birlikler sayesinde Osman Bey'i gafil avlamak üzere plan kurar.

Türk kağanlarının emanetlerini teslim alan Osman Bey'in yeni hedefi ne olacak? Osman Bey, Dündar Bey'i nasıl cezalandıracak?

Osman Bey, Flatyos'un kaçışından sorumlu tuttuğu Göktuğ'a ne ceza verecek?

Bala Hatun'u zehirleyen Targun Hatun'un planı ne?

Flatyos'un geri dönmesiyle Nikola nasıl bir tuzak kuracak? Papa'nın ajanları emanetleri ele geçirebilecek mi?

Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman'ın haftaya Çarşamba ekrana gelecek olan 42. yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı.

KURULUŞ OSMAN 42. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman'ın 41. bölümü seyirciden büyük ilgi görürken, reyting sıralamasında en üst sırada yer aldı.

Osman Gazi'nin amcası Dündar Bey nasıl öldü?

Zümrüdüanka final bölümü full izle!

Sadakatsiz 13. bölüm fragmanı yayınlandı!

6 Ocak 2021 Reyting sonuçları: Dünün reyting sonuçlarında kim birinci oldu?