28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Masumlar Apartmanı 42. bölüm fragmanı yayınlandı! Masumlar Apartmanı yeni bölümde neler yaşanacak?

TRT 1'in ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı'nın ekrana gelen son bölümüne Gülben'in istendiği sırada altına kaçırması damga vurdu. Heyecanla beklenen Masumlar Apartmanı 42. bölüm fragmanı yayınlandı. OGM Medya imzalı dizinin başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Melisa Şenolsun yer alıyor. Peki Masumlar Apartmanı yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Masumlar Apartmanı 42. bölüm fragmanı

6 Ekim 2021 Çarşamba 14:46 - Güncelleme:
Masumlar Apartmanı 42. bölüm fragmanı yayınlandı! Masumlar Apartmanı yeni bölümde neler yaşanacak?

Masumlar Apartmanı 42. bölüm fragmanı yayınlandı. Masumlar Apartmanı'nın son bölümünde yaşananlar izleyenleri yine ekran başına kilitledi. Dizinin finalinde Gülben, Esat'ın kendisini istediği sırada heyecana kapılıp altına kaçırdı. Bu finalin ardından yeni bölümde neler yaşanacağı heyecan içerisinde beklenmeye başlandı. Masumlar Apartmanı 42. bölüm fragmanında Gülben-Esat cephesinde yeni gelişmeler yaşandı. İşte detaylar...

MASUMLAR APARTMANI 42. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Gülben ve Esat'ın yaşananlardan sonra ne yapacakları ise heyecanla bekleniyordu. Masumlar Apartmanı 42. bölüm fragmanı yayınlandı. Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde Han'ın eski nişanlısı Ceylan'ın da geri döndüğü görülüyor.


SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Masumlar Apartmanı, 41. bölümüyle izleyenlere hüzünlü anlar yaşattı. TRT 1'de ekrana gelen dizinin son bölümünde yaşananlar izleyenleri derinden etkiledi.

Aile, Han'ın eve dönüşünün mutluluğunu yaşarken Gülben ve Esat'ın evlilik kararıyla tatlı bir telaş başlar.

Hikmet, en kısa sürede Esat'ın ailesini alıp usulüne uygun şekilde Gülben'i istemeye gelmeleri konusunda diretir.

Safiye hem eve yabancıların girecek olmasının stresini yaşar hem de o kadar kısa sürede evi nasıl hazırlayacaklarının derdine düşer.

Rüya ise Han'la karşılaştıklarında Anıl'ın ona her şeyi anlattığından emin olur ve o umutsuzlukla Han'a önemli bir itirafta bulunur.

GÜLBEN'İN KORKTUĞU BAŞINA GELDİ!


Han'ın, Rüya ve annesinin konuşmalarına tanık olmasıyla öğrendikleri ise Rüya'ya bakışını değiştirir.

Sonunda isteme günü gelir çatar. Gülben, o akşamı kazasız belasız atlatabilmek için hiç olmayacak bir plan yapar ancak bu plan onu daha da zora sokacaktır.

Masumlar Apartmanı son bölümde Gülben, Esat'ın kendisini istediği sırada heyecana kapılır ve altına kaçırır. Olab biteni anlamaya çalışan Esat, bu durumu öğrendiğinde ne yapacak?

Masumlar Apartmanı 41.Bölüm izle Youtube!

Camdaki Kız 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!