24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Masumlar Apartmanı 57.Bölüm izle! Masumlar apartmanı son bölüm 57 bölüm full izle Youtube!

Masumlar Apartmanı 57. bölümüyle izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı 57. bölümde Safiye, Naci'nin bir sıkıntısı olduğunun farkındadır. Onu, kurallarıyla bunalttığını düşünür ve değişeceğini kanıtlamak için büyük bir çaba gösterir. Safiye, Naci'nin durumunu öğrenecek mi? İşte Masumlar apartmanı son bölüm 57 bölüm full izleme bağlantısı.

8 Şubat 2022 Salı 23:44 - Güncelleme:
Masumlar Apartmanı 57.Bölüm izle! Masumlar apartmanı son bölüm 57 bölüm full izle Youtube!

Masumlar Apartmanı 57. bölüm izleyenlerinin karşısına çıktı. TRT1 ekranlarının gerçek hikayeden uyarlanan dizisi Masumlar Apartmanı'nın son bölümünde Gülben, kendisinin bunca zamandır başaramadığı şeyi ablasının ilk günden yapabildiğini öğrenmenin şokundadır. Kararını verir; o büyük adımı atacaktır. Gülben başarılı olacak mı? Masumlar apartmanı son bölüm 57 bölüm full izleme linki haberimizde yer alıyor. Masumlar Apartmanı 57. bölüm izle Youtube!

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM (57 BÖLÜM) FULL İZLE!

OGM Medya imzalı Masumlar Apartmanı dizisi her Salı akşamı saat 20.00'de TRT1'de...

MASUMLAR APARTMANI 57. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Masumlar Apartmanı dizisinin (son bölüm) 57. Bölümünde Han, Mazo'ya yaptıklarını hatırladıktan sonra kendini sorgulamaya başlar. Kendiyle ve geçmişiyle yüzleşme zamanı gelmiştir.

Bir yandan da babasını daha fazla incitmeden bu duruma bir son vermek için çözüm arayışına girer. Babasını Ömer'in mezarına götürür. Babası Ömer'in ölümünü hatırlayıp gidemediği için gözyaşlarına boğulur.

Safiye, Naci'nin bir sıkıntısı olduğunun farkındadır. Onu, kurallarıyla bunalttığını düşünür ve değişeceğini kanıtlamak için büyük bir çaba gösterir.

Gülben, kendisinin bunca zamandır başaramadığı şeyi ablasının ilk günden yapabildiğini öğrenmenin şokundadır. Kararını verir; o büyük adımı atacaktır.

Ceylan, Han'ı sorunlarından uzaklaştırmak için iki günlüğüne şehre yakın bir yere gitmeye ikna eder. Aklında, Han'ı mutlu edeceğine inandığı bir sürpriz de vardır.

8 Şubat 2022 Salı reyting sonuçları: Destan, Survivor, Masumlar Apartmanı reyting sıralaması

Destan 10. Bölüm izle tek parça!

Evlilik Hakkında Her Şey 18. bölüm izle!