16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Ramo dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım koronavirüse yakalandı!

Ramo dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Birçok ünlü oyuncudan sonra Murat Yıldırım da koronavirüse yakalanan isimlerden oldu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yıldırım, 'Bir yıl kovalamanın ardından evet, Covid beni de yakaladı' ifadelerini kullandı. Peki Murat Yıldırım kimdir?

7 Nisan 2021 Çarşamba 14:03 - Güncelleme:
Ramo dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım koronavirüse yakalandı!

Ramo dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım koronavirüse yakalandı. Birçok ünlü oyuncudan sonra Murat Yıldırım da koronavirüse yakalanan isimlerden oldu. Evinde tedavi gören ünlü oyuncu, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Peki Ramo Murat Yıldırım kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte başarılı oyuncunun hayatına dair merak edilenler...

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in rol aldığı 'Ramo' dizisi setinde koronavirüs vakası çıktı. Ramo dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım'ın Kovid-19 test sonucu pozitif çıktı. Yıldırım'ın tedavisine evinde başlandı.

"KORONA BENİ DE YAKALADI"

Instagram hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulunan Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

"Bir yıl kovalamanın ardından evet, Kovid beni de yakaladı. 5. günümdeyim daha iyiyim çok daha iyi olacağım. Bütün dünyadan bu hastalığın gitmesi için dua ediyorum. Kendinize dikkat edin."

DİZİNİN FİNALİ ERKENE ALINDI!

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in rol aldığı yapımın geçen hafta son 5 bölümünün kaldığı açıklanmıştı. BKM'nin Show TV için çektiği Ramo dizisinin finali erkene alındı.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in başrollerinde yer aldığı Ramo dizisini M. Çağatay Tosun yönetiyor.

MURAT YILDIRIM KİMDİR?

Türk oyuncu ve sunucu olan Murat Yıldırım, 1979'da Konya'da doğdu. Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden sekizinci senesinde mezun oldu.

Tiyatro ve müziğe ilgi duyan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları'na (YÜO) katıldı ve 3 yıl amatör olarak tiyatroda oynadı. YÜO'daki arkadaşları aracılığıyla televizyon dünyasına giren Yıldırım'ın televizyonla ilk tanışmasını sağlayan, 2003 yılında "Ölümsüz Aşk" dizisinin bir bölümünde küçük bir rol alması oldu. Fakat dizi yalnızca 11 bölüm sürdü.

2004 yılında Bütün Çocuklarım dizisinde "Mesut" karakterini canlandıran Yıldırım, oyunculuğa Büyük Yalan dizisi ile devam etti.

2006 yılında ilk uzun soluklu çalışması olan Fırtına dizisinde başrol oynayarak ün kazandı. Aynı yıl sinemada Altın Portakal ödülüne aday olan Araf filmi ile ilk kez başrol oynadı.

Başrolünü paylaştığı Tuba Büyüküstün ile Asi dizisinde "Demir" karakterin, oynadı.

2009 yılında ise Asi dizisi sona erdikten sonra TMC yapım şirketi ile Aşk ve Ceza adlı dizi için anlaşma imzalayan Yıldırım, dizide başrolü oynadı.

2012'de Tims Productions'ın yapımcılığını üstlendiği Show TV'de yayınlanan Suskunlar'da Ecevit karakterini canlandırdı. 2016'da ise Gecenin Kraliçesi adlı dizide başrol Kartal'a hayat verdi. Yıldırım, 2020'den beri Ramo dizisinde başrol oyuncusu olarak Ramo karakterini canlandırıyor.

Ramo ne zaman final yapacak? Ramo final tarihi

Uyanış Büyük Selçuklu'nun Sencer'i Ekin Koç koronavirüse yakalandı!

Netflix'in yeni Türk dizisi Kuş Uçuşu oyuncu kadrosu