24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Sadakatsiz 27. yeni bölümde Asya ve Derin kurtulabilecek mi? Sadakatsiz 27. Bölüm Fragmanı yayında!

Sadakatsiz 27. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Faruk'un Asya'yı da kaçırıp Derin'in yanına götürmesiyle birlikte kendine gelen Asya, Derin'in bağlı olan elini ve ayağını çözüyor. Psikolojik rahatsızlıkları olan Faruk ve karısı, Derin ile Asya'yı kaçarken yakalıyor. Faruk, elindeki silahı Derin'e doğrultuyor. Peki Sadakatsiz 27. yeni bölümde Asya ve Derin kurtulabilecek mi? İşte merakla beklenen Sadakatsiz 27. Bölüm Fragmanı

26 Nisan 2021 Pazartesi 14:52 - Güncelleme:
 Sadakatsiz 27. yeni bölümde Asya ve Derin kurtulabilecek mi? Sadakatsiz 27. Bölüm Fragmanı yayında!

Sadakatsiz dizisinin merakla beklenen 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi setinde yaşanan koronavirüs vakaları nedeniyle geçtiğimiz hafta yayınlanması beklenen bölüm ekrana gelmemişti. Bu hafta Çarşamba günü yayınlanacak olan Sadakatsiz 27. yeni bölümde Asya, Derin'i kurtarmaya çalışırken Faruk'a yakalanıyor. Peki Asya ve Derin kurtulabilecek mi? İşte Sadakatsiz 27. Bölüm Fragmanı

SADAKATSİZ 27. BÖLÜM FRAGMANI


SADAKATSİZ 27. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen gibi isimlerin rol aldığı Kanal D'nin büyük beğeniyle takip edilen dizisi Sadakatsiz'in merakla beklenen 27. bölüm fragmanı ekrana geldi.

Derin'in kaçırılması yavaş yavaş aydınlanmaya başlarken sular durulmuyor. Faruk tarafından kaçırılan Asya, Derin'e yardım etmeye çalışıyor ancak Faruk'a yakalanıyorlar.

Derin'i bulmak için iz sürmeye devam eden polis ise Faruk'un evinde bir sürü delil bulur. Çoğunun Asya takıntısı olduğunu gören Melih, yeğenini ve Asya'yı bulabilecek mi?

Asya ve Derin'in kaçmaya çalışırken gören Faruk ise çok sinirleniyor ve silahını Asya'ya zarar verdiğini düşündüğü Derin'e doğrultuyor.

Faruk tetiği çekecek mi? Derin'e ne olacak?

SADAKATSİZ BU HAFTA VAR MI?

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in dizi setinde yaşanan koronavirüs vakaları nedeniyle geçtiğimiz hafta yayınlanması beklenen bölüm ekrana gelmemişti.

Sadakatsiz yeni bölümüyle bu hafta Çarşamba 20.00'da Kanal D'de!

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Sadakatsiz'in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

Sefirin Kızı 50. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Camdaki kız 4. bölüm 2. fragmanı yayında! Cana, Nalan ile tanışıyor...