27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Camdaki Kız 4. bölümde neler olacak? Camdaki kız 4. bölüm 2. fragmanı yayında!

Camdaki Kız dizisinin 4. bölümünden iki fragman yayınlandı. Nalan'ın Sedat ve Cana'nın gazetedeki fotoğrafını görmesiyle sona eren bölümden sonra yeni bölümden ilk görüntüler ekrana geldi. Camdaki Kız 4. bölüm fragmanında Nalan, gördüklerinden sonra üzüntüden kahroluyor. Annesi Feride ise bu durumda kızının değil, onların başını eğmesi gerektiğini söylüyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Rafet Bey, Nalan'ın ailesine nasıl hesap verecek? İşte Camdaki Kız 4. bölümden 1. ve 2. fragman...

26 Nisan 2021 Pazartesi 12:19 - Güncelleme:
Camdaki Kız 4. bölümde neler olacak? Camdaki kız 4. bölüm 2. fragmanı yayında!

Camdaki Kız 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin yeni dizisi Camdaki Kız'ın son bölümünde Nalan, Sedat ve Cana'nın gazetelere çıkan fotoğrafını görmüştü. Camdaki Kız 4. bölümde Nalan, Sedat ile sözlendiği için pişman oluyor. Sedat'ın ailesi ise bu işi inkar yoluna giderek Nalan ile Sedat'ı yeniden bir araya getirmeye çalışıyor. Son çare olarak Cana'yı çağıran Rafet bey, Nalan ve ailesini de çağırarak kendilerini aklamaya çalışıyor. İşte Camdaki Kız 4. bölüm fragmanları

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız'ın 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan ve gerçek hikayenin anlatıldığı dizi, yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyicinin dikkatini çekti. Peki Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünde neler olacak? İşte Camdaki Kız 4. bölüm fragmanları

CAMDAKİ KIZ 4. BÖLÜM FRAGMANI


CAMDAKİ KIZ 4. BÖLÜM 2. FRAGMANI


Camdaki Kız 4. bölüm full izle!

Nadim Güç'ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu ise Seda Altaylı Turgutlu'nun yazdığı Camdaki Kız dizisinin başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu yer alıyor. Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00'da Kanal D'de!

Kanal D'nin, yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği yeni ve iddialı dizisi "Camdaki Kız"ın 4. yeni bölüm fragmanında Nalan ve ailesi, Sedat ve Cana'nın gazetelerdeki fotoğrafını görüyor.

Nalan'ı kaybetmek istemeyen Koroğlu ailesi, Cana'yı ikna ederek evlerinde Feride hanımlarla tanıştırıyorlar. Bir aile yakını olarak tanıştıracakları Cana, Nalan ve ailesini bu fotoğrafın iftira olduğuna ikna edebilecek mi?

CAMDAKİ KIZ 3. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Camdaki Kız dizisinin 3. bölümü Perşembe akşamı Kanal D'de yayınlandı. Gülseren Budayıcıoğlu'nın kitabından uyarlanan ve gerçek bir aşk hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız 3. bölümde Sedat'ın Cana ile olan ilişkisi basına yansıyor. Bunu öğrenen Nalan hayal kırıklığına uğrasa da annesinin tepkisi ve endişeleri altında eziliyor.

Sedat ve Cana'nın gazetelerde haberinin çıkmasının ardından Rafet Koroğlu çılgına dönüyor. Nalan ise annesinin zulmünden kaçamıyor.

Selen, Nalan ve ailesi görmeden, fotoğrafların basılmasını engellemeyi başarabilecek mi?

Sedat ve Cana'nın gizli buluşması ifşa oluyor!

Nalan ile evlilik hazırlığında olan Sedat, Cana ile görüşmeye devam eder. Ancak bu sefer buluşmaları gizli kalmaz.

Nalan'ın, gizli dairesini birine anlatacağı konusunda endişelenen Sedat, Cana'yla buluşur. Cana, Nalan'la konuşup durumu düzeltmesini tembihler. Ancak bu buluşmada bir magazincinin çektiği fotoğraflar, Sedat'a pahalıya mal olacaktır.

Sadakatsiz 27. Bölüm Fragmanı yayında! Asya ve Derin kurtulabilecek mi?

Sefirin Kızı 50. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Yasak Elma 108. son bölüm full izle FOX Tv!

Teşkilat 8. bölüm full izle!

Kardeşlerim 10.bölüm izle!