20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Yasak Elma 108. son bölüm full izle FOX Tv! Yasak Elma 108. bölüm izle!

Yasak Elma dizisinin 108. son bölümü, enteresan olaylarla izleyenlerin karşısına çıktı. Yasak Elma 108. bölümde; Yasak Elma son bölümde; Şahika, Kaya'ya Ender'in kendine yanaşmasını avantaja çevirmesini söyler. Yıldız ise Çağatay'ı elinde tutabilmek için yüz yılın yalanını söyler ve 'Ben hamileyim' der. Yasak Elma 108.Bölüm Full İzleme linki ve Yasak Elma son bölüm özeti haberimizde.

26 Nisan 2021 Pazartesi 20:00 - Güncelleme:
Yasak Elma 108. son bölüm full izle FOX Tv! Yasak Elma 108. bölüm izle!

Yasak Elma 108. bölümüyle de izleyiciyi şaşırtmaya devam etti. Yasak Elma 108. son bölümde Cansu'nun Hasan Ali'nin partisini silahla basması herkesi şoke etti. Aklını kaybetmiş gibi sağa sola ateş eden Cansu, birini öldürür. Cansu kimi vurdu? İşte kaçıranlar için Yasak Elma 108.bölüm İzleme linki ve son bölümde yaşananlar. Yasak Elma 108. bölüm full izle FOX Tv!

Yasak Elma'da Cansu karakterine hayat veren oyuncu Nilperi Şahinkaya bu bölümde diziden ayrıldı. Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Gülenay'ın yer aldığı Yasak Elma 108.Bölüm İzleme linki sizlerle...

YASAK ELMA 108. SON BÖLÜM FULL İZLE FOX TV!

YASAK ELMA 108. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Pazartesi akşamları FOX Tv'de izleyenlerinin karşısına çıkan dizinin yeni bölümünde yine ihtiras ve kıskançlıklar baş gösterdi.

Yıldız, Çağatay'ı kaybedeceğini anlayarak son kez bir oyun oynar ve bu sefer şansı yaver gider.

Ender, Kaya'yla arasını düzeltmeye çalışırken, bir taraftan da ondan şüpheleniyordur.

Yasak Elma son bölüm final sahnesinde Cansu dehşet saçtı.

Bütün kapılar tek tek Cansu'nun yüzüne kapanınca Cansu çareyi büyük intikam planı yapmakta bulur ve Hasan Ali'nin davetini basar.

Elinde silah olan Cansu rastgele ateş eder ve biri ölür. Bir kişiyi öldüren bir kişiyi de yaralayan Cansu'nun akıbeti ne olacak?

Cansu, Ender, Hasan Ali, Çağatay, Şahika ve Yıldız'ın da olduğu yalıdaki partiye silahlı baskın yaptı. Kurşun seslerinin duyulduğu son sahnede "Bir ölü bir yaralımız var" sözleri dikkat çekti. Peki Yasak Elma'da kim öldü?

Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan, Nesrin Cavadzade'nin paylaştığı Yasak Elma dizisi 108. son bölümüyle Pazartesi akşamı ekrana geldi. Sezon sonunda final yapacağı iddia edilen Yasak Elma'nın son bölümüne Cansu'nun silahlı saldırısı damga vurdu. Yalıdaki partiye silahı saldırı yapan Cansu'nun kimi öldürdüğü ise merak konusu oldu.

NİLPERİ ŞAHİNKAYA DİZİDEN AYRILIYOR!

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Gülenay'ın yer aldığı Yasak Elma yeni bölümde Cansu karakteri diziden ayrılacak.

Cansu karakterini canlandıran Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma 108. bölümde diziye veda etti. Nilperi Şahinkaya'nın canlandırdığı Cansu karakterinin yerine bir başka kadın karakterin gelip gelmeyeceği ise henüz belli değil.

Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

26 Nisan 2021 reyting sonuçları açıklandı!

Sadakatsiz 27. Bölüm Fragmanı yayında! Asya ve Derin kurtulabilecek mi?

Camdaki kız 4. bölüm 2. fragmanı yayında! Cana, Nalan ile tanışıyor...

Sefirin Kızı 50. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Maraşlı 15. bölüm izle tek parça!

Çukur 4.Sezon 34.bölüm full izle PuhuTv! (Çukur 126.Bölüm)

Uyanış Büyük Selçuklu 29. bölüm izle full hd tek parça!

Maraşlı 15. bölüm izle tek parça!