20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Sadakatsiz 6. bölüm izle!

Sadakatsiz dizisi 6. bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. Sadakatsiz 6. bölümde Asya'nın Derin'in annesi Gönül'ün yemek daveti üzerine yaşananlar izleyenleri ekran başına kilitledi. Yayınlanan son bölümde Asya'nın her şeyi açıkladığı sahne Sosyal medyada trend oldu. Bu yemekte tüm gerçekler ortaya çıkıyor... Kocasının ihanetine karşılık her şeyi göze alan Asya'nın itirafı izleyenleri heyecanlandırdı. İşte kaçıranlar için Sadakatsiz 6. bölüm izleme linki.

11 Kasım 2020 Çarşamba 21:06 - Güncelleme:
Sadakatsiz 6. bölüm izle!

Sadakatsiz 6. Bölümde; İntikam planları da yapan Asya, artık harekete geçmeye karar veriyor. Derin'in annesinin yemek daveti üzerine Asya her şeyi anlatmaya kararlıdır. Volkan'ın tedirginlikle katıldığı bu akşam yemeğine ise Asya'nın ihanet itirafı damga vurdu! Bir ailenin dağılışını anlatan dizinin başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Özge Özder rol alıyor.

BBC Studios'un Doctor Foster isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım ve Mednova'nın üstlendiği Sadakatsiz dizisi 5 Kasım Çarşamba akşamı 6. bölümüyle ekrana geldi. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in son bölümü izleyiciyi ekran başına kilitledi. Yayınlanan son bölümde Asya'nın her şeyi açıkladığı sahne Sosyal medyada trend oldu. Volkan'dan intikam almak için Mert'in şantajlarına boyun eğmek zorunda kalan Asya, bu durumla başa çıkabilecek mi?

SADAKATSİZ 6. BÖLÜM İZLE KANAL D

SADAKATSİZ 6. BÖLÜM İZLE YOUTUBE

SADAKATSİZ 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sadakatsiz 6. Bölümde; İntikam planları da yapan Asya, yavaş yavaş harekete geçmeye başlıyor. Asya, Volkan ile birlikte Derin'in annesi Gönül ve Haluk'un yemek davetine icabet eder. Yemek sırasında Asya'nın her şeyi itiraf etmesi sonrası ortalık karışacak.

Yemek sırasında Asya’nın konuşması hem Volkan'ı hem de Derin ve ailesini şoka uğratacaktır.

Sadakatsiz 6. Bölümde; Mert, Asya'ya alenen şantaj yapmaya devam ediyor. Her şeyi açıklamakla Asya'yı tehdit eden Mert, bu durumu daha ne kadar sürdürecek? Asya, Volkan'dan intikam almak için yaptığı hata ile daha da çıkmaz bir duruma girecektir.

Çevresini saran yalan ve ihanet çemberinin gitgide köşeye sıkıştırdığı Asya, oğlunu ve düzenini korumak için son kozunu oynamaya karar verir. Tüm gerçeklerin ortaya çıktığı yemek masasında ve sonrasında yaşanacak yüzleşmeler tüm dengeleri kökünden sarsacaktır.

Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz’in son bölümünde çarpıcı gelişmeler yaşandı. Derin'in annesinin Asya'yı yemeğe davet etmesi üzerine herşeyi açıklaması için Asya'ya fırsat doğdu. Yemek davetine giden Asya, planını devreye koymaya kararlıdır. Volkan'ın tedirginlikle katıldığı bu akşam yemeğine ise Asya'nın ihanet itirafı geceye damga vuruyor! Asya, Haluk Güçlü'ye, Volkan'ın kendisini Derin'le aldattığını itiraf ediyor. Bu itirafın ardından Volkan ve Derin nasıl bir açıklama yapacak? Haluk ve Gönül bu duruma ne tepki verecek?

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'de.

Sadakatsiz 6.bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da ekranlara geldi. Yeni bölüm fragmanında Volkan, oğlu Ali'yi Asya'ya vermemek için her yolu deniyor.

Sadakatsiz 7. bölüm izle!

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

BBC Studios’un Doctor Foster isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım ve Mednova'nın üstlendiği Sadakatsiz dizisi 5 Kasım Çarşamba akşamı 5. bölümüyle ekrana geldi. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in son bölümü izleyiciyi ekran başına kilitledi. Yayınlanan son bölümde Asya, her şeyi alenen açıkladığı yemek sonrası Mert'e de haddini bildirdi.

Sadakatsiz dizisinin geçen hafta yayınlanan son bölümde Volkan, Asya ve Ali'nin, Derin, Haluk ve Gönül ile yedikleri akşam yemeğinde ipler tamamen kopuyor. Bu durumu fırsat bilen Asya, planladığı hamleyi yapıyor.

Volkan'ın en yakın arkadaşı olan Mert ise Asya'nın intikam planının bir parçası olduğu için yakın arkadaşına ihanet ediyor.

SADAKATSİZ DİZİSİ KONUSU

Doktor Asya (Cansu Dere),kocası Volkan (Caner Cindoruk) ve oğulları Ali (Alp Akar) ile huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmektedir. Bu durum, kocasının genç bir kadınla birkaç aydır ilişkisi olduğunu öğrenince değişir. Asya evliliğini kurtarmak ya da sadakatsiz kocasından intikam almak arasında tercih yapmalıdır.

Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere kimdir, kaç yaşında? Cansu Dere evli mi?

Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk kimdir, kaç yaşında ve evli mi?

Sadakatsiz Selçuk kimdir? Tarık Emir Tekin kimin oğlu?

SADAKATSİZ OYUNCULARI

Cansu Dere (Asya)

Caner Cindoruk (Volkan)

Melis Sezen (Derin)

Burak Sergen (Haluk)

Özge Özder (Derya)

Eren Vurdem (Mert)

Yeliz Kuvancı (Bahar)

Olcay Yusufoğlu (Serap)

Nazlı Bulum (Nil)

Gözde Seda Altuner (Gönül)

Emir Taro Tekin (Selçuk)

Alp Akar (Ali)