25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Sadakatsiz 7. son bölüm izle (tek parça)

Sadakatsiz 7. Bölümde; Volkan, Asya'ya oğlunun velayetini vermemek için davada psikolojik rapor talep ediyor. Asya'nın canını yakmaya devam eden bu çıkmazda Volkan karısını bu kez ailesinin ölümüyle vuruyor. İzlenme rekorları kıran dizinin başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Özge Özder rol alıyor. İşte kaçıranlar için Sadakatsiz 7. son bölüm izleme linki.

19 Kasım 2020 Perşembe 10:51 - Güncelleme:
Sadakatsiz 7. son bölüm izle (tek parça)

Sadakatsiz dizisi 7. bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. Asya'nın her şeyi açıklamasının ardından Volkanla yaşadığı velayet çekişmesi izleyenleri ekran başına kilitledi. Volkan, ihanetinden sonra Asya'nın canını bu kez de annesinin yaşadıklarıyla yakıyor. Öte yandan Derin'in telefonunu Asya'nın yanında 'efendim aşkım' diyerek açan Volkan, utanmazlığına bir yenisini ekliyor. İşte kaçıranlar için Sadakatsiz 7. bölüm izleme linki.

BBC Studios'un Doctor Foster isimli dizisinin uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım ve Mednova'nın üstlendiği Sadakatsiz 7. bölümüyle Çarşamba akşamı Kanal D'de ekrana geldi. Yayınlanan son bölümde Asya'nın Volkan ile yaşadığı velayet çıkmazı onu daha da mağdur ediyor. Eşini aldatan bir adamı ve bu ailenin dağılışını konu alan dizinin son bölümde Asya'nın her şeyi açıkladığı sahne çok konuşulmuştu. Asya, bu durumla başa çıkabilecek mi?

SADAKATSİZ 7. BÖLÜM İZLE KANAL D

SADAKATSİZ 7. BÖLÜM İZLE YOUTUBE

SADAKATSİZ 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in son bölümü izleyiciyi ekran başına kilitledi.

Sadakatsiz 7. bölümde; Tüm dengeleri değiştiren yüzleşmenin ardından Asya kendini beklemediği bir çıkmaz içinde bulur. Volkan, Asya'ya karşı kozlarını kullanmaya başlıyor. Oğlunun velayetini alabilmek için Asya'yı geçmişinden vuran Volkan nasıl bir hamle yapacak?

Sadakatsiz 8.bölüm izle!

Ailesi ile kopma noktasına gelen Derin Volkan’a sığınırken, işiyle ilgili yaşadığı sorunlar Volkan’ı tümüyle köşeye sıkıştırmıştır. İki tarafın da var gücüyle saldırdığı bu savaştan kimin galip çıkacağı bilinmezken, Asya ve Volkan’ın birbirlerinde açtıkları yaralar her bir darbede daha da derinleşmektedir.

Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz’in son bölümünde çarpıcı gelişmeler yaşandı.

Volkan'ın işlerine yatırım yapan Haldun bey, anlaşmayı bozdu. Volkan'ın parasını harcadığı iş anlaşmasının iptal olması onu nasıl etkileyecek?

Volkan, Asya'ya annesinin de babası tarafından aldatıldığı için bilerek kaza yaptığını hatırlatır. Ailesinin şüpheli bir kazada öldüğünü söyleyen Volkan, annesinin o kazayı bilerek yaptığını söyler. Bu sözlerle kışkırtıp canını yaktığı Asya, Volkan'a tokat atar.

Velayet uğruna Asya'da kapanmayacak derin yaralar açan Volkan, çirkin yüzünü ortaya çıkarmaya kararlıdır. Volkan bu hamlelerin yanı sıra Oğlu Ali'yi kendi tarafına çekmeye çalışacak.

Sadakatsiz 7. bölümde Volkan'ın Asya'nın yanında çalan Derin'in telefonunu 'Efendim aşkım?' diye açması izleyenler tarafından hayretle karşılandı.

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İntikam planları da yapan Asya, harekete geçti. Asya, Volkan ile birlikte Derin'in annesi Gönül ve Haluk'un yemek davetine icabet etti. Yemek sırasında Asya'nın her şeyi itiraf etmesi sonrası ortalık karıştı.

Yemek sırasında Asya’nın konuşması hem Volkan'ı hem de Derin ve ailesini şoka uğrattı.

Çevresini saran yalan ve ihanet çemberinin gitgide köşeye sıkıştırdığı Asya, oğlunu ve düzenini korumak için son kozunu oynar ve Kendisine her fırsatta şantaj yapan Mert'e de hakettiği cezayı veren Asya, artık sadece oğlu için yaşamaya kararlıdır.

Tüm gerçeklerin ortaya çıktığı yemek masasında ve sonrasında yaşanan yüzleşmeler tüm dengeleri kökünden sarstı.

SADAKATSİZ DİZİSİ KONUSU

Doktor Asya (Cansu Dere),kocası Volkan (Caner Cindoruk) ve oğulları Ali (Alp Akar) ile huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmektedir. Bu durum, kocasının genç bir kadınla birkaç aydır ilişkisi olduğunu öğrenince değişir. Asya evliliğini kurtarmak ya da sadakatsiz kocasından intikam almak arasında tercih yapmalıdır.

SADAKATSİZ 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sadakatsiz 7. bölümün ardından Sadakatsiz 8. bölüm fragmanı merak ediliyor. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un rol aldığı Sadakatsiz 8. yeni bölüm fragmanı dizinin son bölümünün bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanmasının ardından araştırılmaya başlandı. Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığında haberimizden ulaşabilirsiniz.

Oyuncular:

Cansu Dere (Asya)

Caner Cindoruk (Volkan)

Melis Sezen (Derin)

Burak Sergen (Haluk)

Özge Özder (Derya)

Eren Vurdem (Mert)

Yeliz Kuvancı (Bahar)

Olcay Yusufoğlu (Serap)

Nazlı Bulum (Nil)

Gözde Seda Altuner (Gönül)

Emir Taro Tekin (Selçuk)

Alp Akar (Ali)

Sadakatsiz 8. bölüm fragmanı yayınlandı! Asya'dan şok hamle!

Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk evli mi?

Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere kimdir, kaç yaşında? Cansu Dere evli mi?

Sadakatsiz Selçuk kimdir? Tarık Emir Tekin kimin oğlu?