2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Sol Yanım 2. bölüm izle! Sol Yanım 2. bölüm tek parça Star Tv!

Star Tv'de yayınlanan yeni dizi Sol Yanım 2. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Başrollerinde; Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Taner Rumeli gibi önemli isimlerin yer aldığı Sol Yanım 2. bölümde; Hapishaneden yeni çıkan mahallenin belalısı Barbar'ın dönüşü ile ortalık karışacak. İşte kaçıranlar için Sol Yanım 2. bölüm izleme sayfası.

3 Aralık 2020 Perşembe 20:20 - Güncelleme:
Sol Yanım 2. bölüm izle! Sol Yanım 2. bölüm tek parça Star Tv!

Sol Yanım 2. bölüm izleyenleri ekran başına kilitledi. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği “Sol Yanım”ın yönetmenliğini Serdar Gözelekli üstlenirken, senaryosunu Melis Civelek kaleme alıyor. Sol Yanım 2. bölümde; Asena ve Selim arasındaki soğuk savaş devam ederken; Biricik'in Kutlusay Malikanesi'ne sürpriz ziyareti Asena'nın yeni planının fitilini ateşleyecek. Öte yandan Serra'nın gizemli haline tutulan Burak'ın girişimleri nasıl sonuçlanacak?

SOL YANIM 2. BÖLÜM İZLE

SOL YANIM 2. BÖLÜM ÖZETİ

Serra’nın gizemli haline tutulan Burak’ın girişimleri nasıl sonuçlanacak? Burak’a yardım için kolları sıvayan Biricik’in planı ne olacak? Burak’ın Serra’ya ilgisi git gide artarken, Serra ve Selim’in zoraki ders çalışması yeni atışmaları beraberinde getirecek.

Asena ve Selim arasındaki soğuk savaş devam ederken; Biricik’in Kutlusay Malikanesi’ne sürpriz ziyareti Asena’nın yeni planının fitilini ateşleyecek. Selim’e takıntılı biçimde aşık olan Hülya’nın beklenmedik hareketiyle Selim’in okuldaki ünü tehlikeye girecek. Serra, tüm iyi niyetiyle olaya müdahale ederken soyadının itibar kaybından korkan İhsan Kutlusay’ın öfkesi durdurulamayacak.

Öte yandan hapishaneden yeni çıkan mahallenin belalısı Barbar’ın dönüşü ile ortalık karışacak.

SOL YANIM İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Annesinin bakımıyla ilgilenmenin yanı sıra, lüks bir otelde çalışan ve özel bir üniversitede burslu okuyan Serra; genç yaşına rağmen büyük sorumluluklar üstlenmek zorunda kalmıştır. Aynı üniversitede okuyan varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim ise derslerine olan ilgisizliği ve eğlence düşkünlüğü ile ailesinden ve özellikle babası İhsan Kutlusay’dan tepki görmektedir.

İşten çıkıp derse yetişmeye çalışan Serra, otelde yaşadığı bir olay sonucunda okula limuzinle giderek tüm bakışların üzerinde toplanmasına neden olur. Serra’nın ünü okulda hızla yayılırken, Selim’le tesadüfi tanışmaları ikisinin de yaşamlarını tümüyle değiştirecektir.

SOL YANIM OYUNCULARI

Genç yıldızları usta isimlerle buluşturan zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Sol Yanım’, tesadüfler ile büyüyen bir aşkın ve geçmişten geleceğe taşınan başka sevdaların hikayesini anlatacak. Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği dizinin senaryosunu ise Melis Civelek kaleme alıyor. ‘Sol Yanım’da başrolleri; Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli paylaşıyor.

SOL YANIM KONUSU

‘Sol Yanım’; genç aşıklar Serra ve Selim’in hikayesi çevresinde gelişen sırlar ve entrikalarla dolu sürükleyici bir hikayeyi ekrana taşıyacak. Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Sol Yanım’, tesadüfler ile büyüyen bir aşkın ve geçmişten geleceğe taşınan başka sevdaların hikayesini anlatacak.

İyi Aile Babası oyuncuları kimlerdir? İyi Aile Babası konusu ve oyuncu kadrosu

Bir Zamanlar Çukurova 75. bölüm izle!

Alev Alev 5. bölüm Puhu Tv!

Mucize Doktor 40. bölüm full izle!