26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Teşkilat 24. bölüm fragmanı yayınlandı! Teşkilat 24. bölümde neler yaşanacak?

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nın operasyonlarını konu alan dizisi Teşkilat'ın 24. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Dizinin son bölümünde Serdar'a yapılanlar Şirket toplantısında ortaya çıkmıştı. Heyecanla beklenen Teşkilat 24. bölüm fragmanında ise Yıldırım, Serdar'ın eline düşüyor. Peki Serdar Yıldırım'ı öldürecek mi? Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Teşkilat 24. bölümden ilk fragman

22 Kasım 2021 Pazartesi 11:19 - Güncelleme:
Teşkilat 24. bölüm fragmanı yayınlandı! Teşkilat 24. bölümde neler yaşanacak?

Teşkilat 24. bölüm fragmanı yayınlanlandı. Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Teşkilat dizisinin Pazar akşamı ekrana gelen son bölümünde Serdar şirketin toplantısını izlerken, kendine yapılanlara şahit olmuştu. Teşkilat 24. bölüm fragmanında ise Serdar, Yıldırım'a silah doğrultuyor. Peki Teşkilat 24. yeni bölümde neler yaşanacak? İşte izleyenleri ekran başına kilitleyecek fragman ve son bölümde yaşananlar...

TEŞKİLAT 24. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

TEŞKİLAT 24. BÖLÜM DE NELER YAŞANACAK?

Teşkilat dizisinin 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Serdar, toplantıdaki videoda kendisine yapılanlara şahit olmuştu.

Yeni bölüm fragmanında ise "Sen, ülkenin kaderini değiştireceksin. Bu senin kaderin... Ve bu kaderi sana ben çizdim. Ben olsam da olmasam da başına gelecek bu. Beyninin her hücresinde, damarlarında akan kanda ben varım. Ve senin yapacak hiçbir şeyin yok!" diyen Yıldırım'a Serdar'ın verdiği cevap Teşkilat 24. bölüm fragmanına damga vurdu.

"Ben yalnızca kendi ülkeme itaat ederim" diyen Serdar, bilmeceyi çözebilmek için doğduğu ülke olan Almanya'ya gider. Ekip ve şirket elemanları arasında büyük bir kovalamaca başlar.

Teşkilat 24. bölüm fragmanında ise Yıldırım'ı ele geçiren Serdar, "Önce senin kaderini burada sonlandıracağım, sonra da kendiminkini" diyerek silah doğrultur.

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Turgut Tunçalp, Gürkan Uygun ve Hakan Boyav'ın yer aldığı Teşkilat, her pazar TRT1'de.

TEŞKİLAT SON BÖLÜM ÖZETİ

Teşkilat 23. bölümde Ekip Yağmur'un kurtarılmasıyla mutluluk yaşarken Ebru'ya düzenlenen saldırının haberiyle sarsılır.

Uzay, Ebru'nun ve bebeğin sağlığı için endişelenmektedir. Zorlu ve uzun bir ameliyatın sonucunda gelen acı haber herkesi derin bir üzüntüye boğar.

Saldırının failinin bulunması için tüm birimler seferber edilir. Hakkı elde edilen ipuçları sonucunda failin izini sürer ve öğrendiği gerçekle hayatının en zor kararını vermek zorunda kalır.

Uzay'ın karısını Hakkı'nın oğlu vurmuştur. Hakkı bunu gözyaşları içinde Uzay'a açıklar ve oğlu tutuklanır.

Boş durmayan Yıldırım ise yabancı büyükelçilerle yaptığı görüşme sonucunda Doğu Akdeniz'de Türkiye'yi köşeye sıkıştıracak yeni planı için harekete geçer.

Moskova'da Şirket yetkililerinin de katılacağı Doğu Akdeniz konulu gizli toplantının istihbaratıyla Ankara hareketlenir. Serdar ve Zehra bu toplantıya katılan kişilerden birini ele geçirmek için plan kurar.

Teşkilat 23. bölüm full izle!

Teşkilat'ın yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor. Başrollerinde ise Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Nil Günal, Feray Darıcı, Bülent Bilgiç, Hilal Öztunca, Lara Domaç ve Hakan Boyav ve Yavuz Bingöl yer alıyor.

Destan 1. Bölüm izle!

Alparslan Büyük Selçuklu 3. bölüm izle Youtube!