27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Üç Kuruş 13. son bölüm izle tek parça! Üç Kuruş 13. Bölüm full izle!

Üç Kuruş 13. Bölümüyle izleyenleriyle buluştu. Başrollerinde; Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Nursel Köse ve Civan Canova'nın yer aldığı Üç Kuruş 13. bölümde Kartal'ın babasına sarıldığı duygusal anlar izleyicileri de derinden etkiledi. Kartal'ın 'baba' diyerek haykırması 'Oktay'a ne oldu? sorusunu akıllara getirdi. İşte Üç Kuruş 13 Bölüm full izleme bağlantısı ve yeni bölümde yaşananlar... Üç Kuruş 13. son Bölüm izle Tek Parça

7 Şubat 2022 Pazartesi 20:27 - Güncelleme:
Üç Kuruş 13. son bölüm izle tek parça! Üç Kuruş 13. Bölüm full izle!

Üç Kuruş 13. Bölüm izleyenlerinin karşısına çıktı. Show Tv'de yayınlanan Üç Kuruş'un 13. bölümünde Azade, bir çanta dolusu parayı Kartal'a gösterirken Çetin'in Azade'yle ilgili "Bu kadının ipiyle kuyuya inilmez" sözleri dikkat çekti. Azade, Efe ve Kartal'a ne teklif etti? Kartal'ın teklifi kabul etmesi nelere yol açacak? Show Tv'nin sevilen dizisi Üç Kuruş 13. Bölüm full izleme linki haberimizde yer alıyor. Üç Kuruş 13. Bölüm izle Tek Parça!

ÜÇ KURUŞ 13 BÖLÜM FULL İZLE!

Sinan Öztürk yönetmenliğindeki 'Üç Kuruş'un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Zafer Algöz ve Civan Canova gibi usta isimler yer alıyor.

Üç Kuruş, her Pazartesi saat 20.00'de Show TV'de!

ÜÇ KURUŞ 13. SON BÖLÜM İZLE PUHUTV!

Show Tv'nin sevilen dizisi Üç Kuruş, 13. bölümüyle ekrana geldi. Yayınlandığı günden bu yana izleyici tarafından beğenilen Üç Kuruş'un yeni bölümünde Oktay'ın Efe'ye babalık yapamadığını söyleyerek derdini anlatıyor. Azade'nin Efe ve Kartal'a sunduğu teklif ise merak konusu oluyor.

ÜÇ KURUŞ 13. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Üç Kuruş'un 13. bölümünde Kartal mahalledeki geçim sıkıntısına çare bulmak için Azade'nin ona verdiği tehlikeli görevi kabul eder.

Efe'ye rağmen harekete geçen Kartal ölümle burun buruna gelince, işler içinden çıkılmaz hale gelir.

Kartal'ın teklifi kabul etmesi, Bahar'ı öfkelendirirken ikilinin arasında yaşanan sorunların büyümesine sebep oldu.

Diğer yandan Bahar, "Şimdi gidersen bu mesele burada biter!" diyerek Kartal'a rest çekerken ikilinin ilişkisinde yaşanan gelişmeler büyük bir merakla izlendi.

Abisinin başına bir şey gelmesinden endişelenen Leyla ise Efe'nin polisle çalıştığını bilmesine rağmen Kartal'ın yanında durup onu korumasını istedi.

Ailesini korumak isteyen Oktay, Efe'den Neriman'ın Ferhan'la neden görüştüğünü öğrenmesini ister. Leyla'nın da Ferhan'la görüştüğünü öğrenen Efe, Leyla'yla yüzleşir.

Bahar ise Leyla'nın yardımıyla Kartal'a bir sürpriz hazırlar ve aralarındaki buzları eritmeyi başarır.

Kartal'ın yeni görevinde karşı karşıya kalacağı Baybars'ın has adamlarından Korkmaz'ın oyuna dahil oluşu beklenmedik sonuçlar doğuracaktır.

Üç Kuruş 13. Bölümde Çetin ve Baybars'ın karşı karşıya geldiği heyecan dolu anlarda Baybars'a yöneltilen lazer ışıkları gerilimi artırdı.

Kartal'ın Korkmaz'la karşılaşması tüm dengeleri değiştirirken Oktay'a doğrultulan silahlar korku dolu anlara sahne oldu.

Kartal'ın "baba" diye haykırması ise akıllara "Oktay vuruldu mu?" sorusunu getiriyor.

7 Şubat 2022 Pazartesi reyting sonuçları: Yasak Elma, Kalp Yarası, Üç Kuruş reyting sıralaması

Alparslan Büyük Selçuklu 12. Bölüm full izle Youtube!

Yasak Elma 130. bölüm izle!

Kalp Yarası 30 bölüm full izle Youtube!