25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Yargı 13. bölüm izle tek parça! Yargı 13. bölüm full izle PuhuTv!

Yargı, 13. Bölümüyle izleyenleri yine ekran başına kilitledi. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in rol aldığı dizinin önceki bölümünde Engin cezaevinde okuduğu kitaba sürülen zehirden dolayı bayılmıştı. Yeni bölümde Hastaneye kaldırılan Engin kaçmayı planlıyor. Ceylin ve Ilgaz, Engin'e engel olabilecek mi? Yargı 13. bölüm full izleme Puhutv ve Kanal D bağlantıları haberimizde yer alıyor. Yargı 13. Bölüm izle tek parça!

12 Aralık 2021 Pazar 23:33 - Güncelleme:
Yargı 13. bölüm izle tek parça! Yargı 13. bölüm full izle PuhuTv!

Yargı 13. bölüm izleyicisiyle buluştu. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı 13. bölümde Ceylin ve Ilgaz arasında buzlar tamamen eriyor. Diğer yandan Ceylin, Engin'in zehirlenme olayındaki karışık durumu çözüyor! Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği Yargı 13. bölüm izleme linki haberimizde. Kanal D'nin izlenme rekoru kıran dizisi Yargı 13. bölümü full izlemek için haberimizdeki bağlantılara tıklamanız yeterli.

YARGI 13. BÖLÜM FULL İZLE (PUHUTV)

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen bir avukat ve bir savcının etkileyici hikayesinin anlatıldığı Ay Yapım imzalı Yargı dizisi 13. bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi.

YARGI 13. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA (KANAL D)

Yargı'nın geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Engin, kitap okurken sayfalardaki zehirden dolayı yığılmıştı. Yeni bölümde zehirlenen Engin hastaneye kaldırılıyor. Ceylin ise Engin'in kaçacağını anlıyor... Ceylin, Engin'e engel olabilecek mi? İşte Yargı 13. bölüm özeti.

YARGI 13. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kanal D'nin, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı, 13. bölümüyle izleyenleri yine ekran başına kilitledi.

ENGİN, HASTANEYE KALDIRILIYOR!

Engin'i hastanede gören Ceylin, bir yandan onun ölmesini isterken diğer yandan da yaşayıp cezasını çekmesini istiyor. Metin, babası Merdan'la karşı karşıya gelirken, Ceylin, Engin'in kaçmayı planladığını anlıyor. Ceylin, Engin'in kaçmasına engel olabilecek mi?

Ilgaz ve Ceylin tarafları oldukları ve çözmek için yan yana düştükleri dava sayesinde birlikte hareket ettiklerinde çok daha güçlü olduklarını fark etmişlerdir.

Ne var ki; Engin'in yeni bir hamleyle Parla üzerinden kendisini vurması Ceylin'i çileden çıkartır. Ceylin artık Engin'i durdurmak için kendi yöntemlerini kullanmaya kararlıdır.

Engin'in herkes için özenle hazırladığı planında vaat ettiği sürede sona gelinmiştir.

Kurduğu planla uyumla ilerlerken birileri onu kendi oyunun dışında bırakmaya çalışmıştır.

MERDAN, SEDA'YI TEHDİT EDİYOR!

Merdan, Seda'nın kaldığı otel odasına adamlarıyla birlikte aramaktadır. Çınar'a ait görüntülerle, şantaj yaptıkları tüm belgeleri alırlar. Sonrasında Seda'nın karşısına çıkan Merdan, onu anlayacağı dilden tehdit eder ve sevdiklerinden uzak durmasını ister.

Herkesin sevdikleriyle sınandığı bu gerilimli süreçte, şaşırtıcı ve sürpriz birliktelikler de oluşmaya başlar...

ILGAZ VE CEYLİN ARASINDA NELER YAŞANACAK?

Senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin'in oturduğu Yargı dizisinin 13. yeni bölümünde Ceylin ve Ilgaz arasında buzlar tamamen eriyor! Ilgaz, Ceylin'e olan hislerini dile getirmeye başlıyor.

Ilgaz ve Ceylin, güzel bir akşam yemeğinin ardından beraber uyuyor. Peki bu romantik gecenin ardından ikiliyi neler bekliyor?

Çıktıkları her yolda birbirlerine daha da kenetlenen Ilgaz ile Ceylin, olanca imkânsızlığa rağmen, hayatlarındaki bunca karmaşanın içerisinde bile kalplerinde yeşeren duyguları bastırmayı mı yoksa onlara teslim olmayı mı seçecekler? Üstelik hayat onlara şimdiye kadar hiç karşılaşmadıkları büyüklükte yeni bir sınav hazırlamışken...

ENGİN, YAPTIĞI PLANLA KAÇMAYI BAŞARIYOR!

Engin, babası Yekta ile konuşmaktadır. Yekta, kaçış planını Engin'e anlatır. Kaçış zamanı geldiğinde Ceylin ile karşılaşır. Ceylin, uzun zamandır tanıdığı Engin'in kaçacağını anlar. Hızlı bir şekilde otoparka gider. Engin'in arabası oradadır. Bu sırada Engin gelir ve arabayı çalıştırır. Ceylin de şoför koltuğunun arkasındadır.

12 Aralık 2021 Pazar reyting sonuçlarına göre en çok ne izlendi?

Teşkilat son bölüm izle tek parça!

Camdaki Kız 24. bölüm fragmanı yayınlandı! "Beni bu yüzden mi sevmedin anne?"